Bet on Alfa
ΑρχικήΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΣτοιχεία που απαιτεί το σύγχρονο ποδόσφαιρο

Στοιχεία που απαιτεί το σύγχρονο ποδόσφαιρο

Πριν την αναχώρηση της αποστολής για την Πολωνία, ενδέχεται η ΟΜΟΝΟΙΑ να προσθέσει άλλες δύο μεταγραφές. Οι Ντιουνκού και Μακόσο είναι κοντά στο να φορέσουν τη φανέλα με το τριφύλλι στο στήθος, όμως αν δεν πέσουν υπογραφές τίποτα δεν μπορεί να θεωρηθεί δεδομένο.

Bet on Alfa

Η επιδίωξη των Αναστασίου και Νταμπράουσκας, είναι να προσθέσουν στο ρόστερ παίκτες που θα στηρίξουν το πλάνο του προπονητή. Να έχουν τα στοιχεία που θα διευκολύνει τους ίδιους, αλλά και τον Λιθουανό τεχνικό, στο να παρουσιάσει η ΟΜΟΝΟΙΑ το αγωνιστικό πρόσωπο που απαιτείται για να διεκδικήσει την κορυφή.

Οι ποδοσφαιριστές που αποκτήθηκαν, αυτοί που είναι προ των πυλών, αλλά και αυτοί που θα ακολουθήσουν, θα πρέπει να έχουν τα στοιχεία που απαιτεί το σύγχρονο ποδόσφαιρο. Τα βασικά, πέρα του ταλέντου, είναι η ταχύτητα και η δύναμη. Ο Νταμπράουσκας, που του αρέσει να παίζει επιθετικά, θα θελήσει να φτιάξει ομάδα που θα αναπτύσσεται γρήγορα, θα δημιουργεί και θα εκτελεί. Επίσης, θέλει να έχει την ευχέρεια να αλλάζει πράγματα στο παιχνίδι του.

Υπομονετικά, λοιπόν, αναμένουμε τις επόμενες κινήσεις, που θα διαμορφώσουν το ρόστερ. Εφόσον κλείσουν οι Ντιουνκού και Μακόσο, η προσοχή θα στραφεί σε επιτελικό μέσο και εξτρέμ. Στην πορεία, φαίνεται πως υπάρχει η διάθεση να γίνει τουλάχιστον άλλη μια προσθήκη που θα αφορά στην επίθεση.

Autoremarketing

Bet on Alfa