Bet on Alfa
ΑρχικήΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟTo ίδιο πρέπει να πράξει και η ΟΜΟΝΟΙΑ, αν...

To ίδιο πρέπει να πράξει και η ΟΜΟΝΟΙΑ, αν δεν το πράττει ήδη!

Mπορεί αυτή την στιγμή στην επικαιρότητα να βρίσκεται ο προγραμματισμός και η προετοιμασία στην ΟΜΟΝΟΙΑ, παρόλα αυτά δεν μπορεί να περνάει απαρατήρητο από την ομάδα μας, όλο αυτό το παρασκήνιο που στήνεται για να διατηηθεί το μέτρο της απαγόρευσης μετακίνησης φιλάθλών.

Bet on Alfa

Ήδη ο Απόλλωνας σήμερα με δηλώσεις του Σωκράτη Έλληνα έκανε γνωστό πως προβαίνουν σε ενέργειες για να μην συνεχιστεί αυτό το ανέκδοτο με το συγκεκριμένο μέτρο. Συγκεκριμένα ο κύριος Έλληνας δήλωσε:

«Η εταιρεία Απόλλων ποδόσφαιρο, έχει κάνει τις δικές τις κινήσεις και στην ΚΟΠ έτσι ώστε να τηρηθεί το μέτρο μετακίνησης οπαδών και να έχουμε στο πλευρό μας σε κάθε εκτός έδρας παιχνίδι το ποσοστό που μας αναλογεί, είτε από οργανωμένους φίλους της ομάδας είτε από απλούς φιλάθλους».

Το ίδιο πρέπει να πράξει, αν δεν το πράττει ήδη η ΟΜΟΝΟΙΑ. Δυναμικά και όπως αρμόζει στην ιστορία αυτής της ομάδας, πρέπει να στείλει το μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση πως δεν μπορεί να τιμωρείται ο κόσμος, για την ανικάνοτητα μιας Κυβέρνησης να κάνει αυτά που πρέπει για να πηγαίνουν οι φίλαθλοι στα γήπεδα κανονικά.

Autoremarketing

Bet on Alfa