Bet on Alfa
ΑρχικήΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤο βιολί της η Κυβέρνηση Χριστοδουλίδη - Μέχρι το...

Το βιολί της η Κυβέρνηση Χριστοδουλίδη – Μέχρι το φθινόπωρο θα γίνει το 8ο θαύμα κύριε Χαρτσιώτη;;;

Δεν ξέρουμε πόσο θα συνεχίσουν να μιλούν δημόσια οι Υπουργοί και οι αξιωματούχοι του κράτους, όσον αφορά το θέμα της απαγόρευσης μετακίνησης οπαδών, πάντως ένα πράγμα να ξέρουν: Κάθε φορά που τοποθετούνται μένουν ακόμη περισσότερο εκτεθιμένοι!

Bet on Alfa

Σήμερα ο Υπουργός Δικαιοσύνης είπε το μυθικό: Να μείνει η απαγόρευση μέχρι το φθινόπωρο και βλέπουμε! Τι βλέπετε κύριε Χαρτσιώτη; Θα γίνει το 8ο θαύμα του κόσμου, και θα εκλείψει δια μαγείας η βία από τα γήπεδα μέχρι το φθινόπωρο; Μας δουλεύετε; Ή μάλλον δουλεύετε τους εαυτούς σας κι αυτό είναι ακόμη χειρότερο.

Είστε η Κυβέρνηση που εδώ και έξι μήνες έχετε επιβάλει απαγόρευση μετακίνησης οπαδών, και δεν έχετε κάνει την παράμικρη ενέργεια, δεν έχετε πάρει την παραμικρή πρωτοβουλία, δεν έχετε λάβει ούτε και μισό μέτρο για να αρχίσετε να δημιουργείτε προϋποθέσεις πρόληψης της βίας, και την καλλιέργεια κουλτούρας στους νέους.

Και έρχεστε και αραδειάζετε ένα μάτσο αερολογίες δημόσια. Μέχρι το φθινόπωρο, και βλέπουμε! Να κερδίσουμε ακόμη λίγο χρόνο απλά για να έχουμε ήσυχο το κεφάλι μας. Αλλά αυτοί είστε!

Autoremarketing

Bet on Alfa