Bet on Alfa
ΑρχικήΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΘα έχει ενδιαφέρον η ανακοίνωση αποστολής για Πολωνία

Θα έχει ενδιαφέρον η ανακοίνωση αποστολής για Πολωνία

Το πρωί της Δευτέρας αναχωρεί η αποστολή της ΟΜΟΝΟΙΑΣ για το Κιέλτσε για το βασικό στάδιο προετοιμασίας. Για πολλούς λόγους έχει ιδιαίτερη σημασία η ανακοίνωση της αποστολής της ομάδας.

Bet on Alfa

Πρώτο ενδιαφέρον θα έχει αν αυτή θα συνοδευτεί από τον Ντιουγκού, που αναμένεται να ανακοινωθεί εντός των επόμενων ωρών εφόσον είναι όλα εντάξει με τις εξετάσεις του και τα διαδικαστικά.

Σε δεύτερο βαθμό θα διαφανεί αν μαζί με την υπόλοιπη ομάδα θα ταξιδεύσει ο Μπάκιτς, που σύμφωνα με τα όσα διαρέουν είναι στα πλάνα για να γίνει δοθεί δανεικός σε άλλη ομάδα εφόσον υπάρξει συμφέρουσα πρόταση τόσο για τον ίδιο όσο και για την ΟΜΟΝΟΙΑ. Όσο αφορά τον Κασσάμα θεωρούμε πως δεν θα ταξιδεύσει καθώς τέθηκε εκτός πλάνων.

Το ενδιαφέρον επικεντρώνεται και στους μικρούς, καθώς πέραν των Ανδρέου, Παντελή και Οζλέρ που βρίσκονται από πέρσι στην πρώτη ομάδα, στο Ηλίας Πούλλος προπονούνται και οι περσινοί δανεικοί (Ασημένος, Καιάφας, Κυριακίδης, Χρίστου, Νεόφτου), ενώ όπως ανέφερε και ο Ανδρέας Δημητρίου, άλλοι δύο 19χρονοι ανέβηκαν από την ακαδημία και θα αποφασιστεί τελευταία στιγμή η συμπερίληψη τους για Πολωνία.

Μέχρι χθες δεν υπήρξε εξέλιξη ούτε για πιθανή μεταγραφή του Ουζόχο και έτσι όπως όλα δείχνουν θα ακολουθήσει την ομάδα στην Πολωνία, εν αναμονή εξελίξεων.

Ο Άνταμ Λανγκ θα πάει απευθείας στο Κίελτσε και επίσης θα δείξει κατά πόσο θα αποτελέσει καηι φέτος μία επιλογή στα μπακ, ή αν η συμμετοχή του στο Euro του έδωσε κάποια έξτρα μπόνους για μεταγραφή.

Autoremarketing

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο
Bet on Alfa