Bet on Alfa
ΑρχικήΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΑνάσα και από αύριο... τρεχάτε ποδαράκια μου

Ανάσα και από αύριο… τρεχάτε ποδαράκια μου

Το ρεπό τους απολαμβάνουν σήμερα οι ποδοσφαιριστές της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, μετά από μια βδομάδα προπονήσεων στο «Ηλίας Πούλλος», υπό τις οδηγίες του Νταμπράουσκας. Ανάσα σήμερα, λοιπόν, και από αύριο… τρεχάτε ποδαράκια μου. Δουλειά στη φυσική κατάσταση, αλλά και στην ετοιμασία από κάθε άποψη για την επόμενη σεζόν.

Bet on Alfa

Οι ποδοσφαιριστές ετοιμάζουν βαλίτσες για την Πολωνία, εκεί όπου από αύριο το απόγευμα ο προπονητής θα αρχίσει το χτίσιμο της νέας ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Τρία μέχρι στιγμής τα νέα πρόσωπα, Εβάντρο Κόστα, Γιάννης Μασούρας και Ματέο Μάριτς. Η τέταρτη προσθήκη όπως όλα δείχνουν θα είναι ο Άλφα Ντιουνκού, που ενδέχεται να είναι στην αποστολή για την Πολωνία.

Ο Νταμπράουσκας θα αρχίσει να χτίζει με το υφιστάμενο έμψυχο δυναμικό και στην πορεία θα ενταχθούν κι άλλοι ποδοσφαιριστές, τουλάχιστον άλλοι τέσσερις. Το σημαντικό είναι, η ΟΜΟΝΟΙΑ να είναι σε καλό βαθμό ετοιμότητας στις 25 Ιουλίου, όταν θα κληθεί να δώσει το πρώτο επίσημο παιχνίδι για τον 2ο προκριματικό γύρο του Κόνφερενς Λιγκ.

Υπάρχουν οι επιλογές για καταρτισμό μιας καλή ενδεκάδας ενόψει του πρώτου επίσημου αγώνα, όμως η προσπάθεια θα είναι όπως η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει περισσότερες επιλογές και κυρίως ποιότητας σε κάποιες θέσεις. Οι προσθήκες που έπονται, αναλόγως του πότε θα γίνουν, θα κρίνουν και το πλάνο του προπονητή για την ευρωπαϊκή πρεμιέρα.

Autoremarketing

Bet on Alfa