Bet on Alfa
ΑρχικήΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΑO Ντιούνκου και οι άλλοι...

O Ντιούνκου και οι άλλοι…

Bet on Alfa

Εδώ και μέρες παίζει έντονα στο ρεπορτάζ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ο 22 ακραίος αμυντικός Άλφα Ντιουγκού που πέρσι αγωνιζόταν ως δανεικός στην ΑΕΚ Λάρνακας.

Bet on Alfa

Μάλιστα πριν από δύο ημέρες ο Σενεγαλέζος ήρθε στην Κύπρο για ιατρικές εξετάσεις και όλες οι πληροφορίες κάνουν λόγο πως έχει κλείσει η μεταγραφή του στην ομάδα μας.

Αν όλα βαίνουν καλώς, υπολογίζουμε πως ο ποδοσφαιριστής θα βρίσκεται μαζί με την υπόλοιπη ομάδα αύριο στην Πολώνια.

Από εκεί και πέρα στα ψηλά της λίστας με τους ενδιαφερόμενους στόχους βρίσκεται ο 20χρόνος κεντρικός αμύντικος Κριστ Μακκόσο, τον οποίο πρότεινε ο Γάλλος αρχισκάουτερ της ομάδας μας Ντεσό.

Πρόκειται για κεντρικό αμυντικό που αγωνίζεται στην R.W.D.M. Brussels F.C., ομάδα Β΄ κατηγορίας του Βελγίου. Ο Μακκόσο ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από τα τμήματα υποδομής της Γαλλικής Σοσό.

Στο Βέλγιο πήρε μετάγραφη φέτος τον Ιανούαριο και υπέγραψε συμβόλαιο 4 χρόνων με την R.W.D.M. Brussels F.C. Ο ποδοσφαιριστής προτάθηκε για να παίξει ως δανεικός στην ΟΜΟΝΟΙΑ. Η ηλικία του και ότι μπορεί να εγγραφεί στον κατάλογο Β’, καθώς επίσης και τα στατιστικά του, κάνουν περίπτωση ελκυστική και ενδιαφέρει την ΟΜΟΝΟΙΑ

Από εκεί και πέτα η ΟΜΟΝΟΙΑ βρίσκεται στο ψάξιμο για ποιοτικό εξτρέμ που θα κάνει την διαφορά από δεξία. Η ομάδα πρπγραμματισμού εξετάζει διάφορες περιπτώσεις και σύντομα θα προκύψουν εξέλιξεις.

Bet on Alfa