Bet on Alfa
ΑρχικήΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΟι ασυνεπείς αντί να τιμωρούνται, αποκτούν και πλεονέκτημα...

Οι ασυνεπείς αντί να τιμωρούνται, αποκτούν και πλεονέκτημα…

«H ΟΜΟΝΟΙΑ είναι τυπική και πληρώνει κανονικά όλες τις υποχρεώσεις της», είπε και πρόσθεσε: «Αυτό λειτουργεί ενάντια στον υγιή ανταγωνισμό και την ίση μεταχείριση των ομάδων. Οι ομάδες δεν ξεκινούν τις προσπάθειές τους στην ίδια αφετηρία, καθώς οι ασυνεπείς αντί να τιμωρούνται, αποκτούν και πλεονέκτημα, καθώς διοχετεύουν τα λεφτά σε μεταγραφές και ενίσχυση».

Bet on Alfa

Η πιο πάνω δήλωση ανήκει στον εκπρόσωπο επικοινωνίας της ομάδας μας Ανδρέα Δημήτριου, ο οποίος έχει απόλυτο δίκαιο, και αφορά τα χρέη των ομάδων προς το κράτος. Τόσο παλαιότερα, όσο και τρέχοντα.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ πληρώνει κανονικά τις οφειλές της προς το κράτος, σε αντίθεση με 5 σωματεία (από τα 19) που δεν κατέβαλαν καμία δόση από το 2023 και σε αντίθεση με τα 14 (από τα 19 σωματεία) που κατάφεραν να δημιουργήσουν επιπλέον οφειλές από το 2023 και μετά.

Το ερωτημα είναι γιατί να συνεχίσει η ΟΜΟΝΟΙΑ να δαπάνει αυτά τα τεράστια ποσά κάθε μήνα στην ώρα τους, από την στιγμή που άλλα 14 σωματεία δεν το πράττουν και δεν τους επιβάλλεται καμιά κύρωση; Την απάντηση ασφαλώς και δεν μπορούμε να την δώσουμε εμείς, παρόλα αυτά αν η ΚΟΠ θέλει ένα πρωτάθλημα που θα διεξάγεται δίκαια και με ίσους όρους, πρέπει χθες να λάβει μέτρα.

Autoremarketing

Bet on Alfa