Bet on Alfa
ΑρχικήΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ«Ήξερα ότι ερχόταν μια μεγάλη ευκαιρία στη ζωή μου...

«Ήξερα ότι ερχόταν μια μεγάλη ευκαιρία στη ζωή μου όταν ήρθε η πρόταση από την ΟΜΟΝΟΙΑ

Στο OMONOIA Tv μίλησε ο “Φύλακας Άγγελος” των πράσινων γκολποστ, Φαμπιάνο Ριμπειρο.

Bet on Alfa

Οι πιο σημαντικές τοποθετήσεις του:

«Νιώθω προνομοιούχος που βρίσκομαι εδώ, είμαι χαρούμενος και εγώ και η οικογένεια μου εδω»

«Σε όλα τα κλαμπ που αγωνίστηκα δούλευα σκληρά και γι αυτό έμενα καιρό»

«Όταν ήρθα Κύπρο και κατάλαβα τι είναι η ΟΜΟΝΟΙΑ, ένιωσα ένα με αυτή την ομάδα»

«Ήξερα ότι ερχόταν μια μεγάλη ευκαιρία στη ζωή μου όταν ήρθε η πρόταση από την ΟΜΟΝΟΙΑ. Μέρα με τη μέρα, βδομάδα παρά βδομάδα ένιωθα και πιο χαρούμενος εδώ»

«Πάντα θα είμαι ευγνώμων στον Ανδρέα Λουγκρίδη με βοήθησε πάρα πολύ από την πρώτη ημέρα»

«Η Κύπρος είναι η χώρα που ένιωσα να προσαρμόζομαι καλύτερα από όποιαδήποτε άλλη χώρα δούλεψα»

«Το 2020 ήταν μια στιγμή μεγάλης χαράς για μένα. Από εκείνη τη στιγμή κερδίσαμε πρωταθλήματα, προκρίσεις. Ήταν η ιδανική στιγμή να προσφέρουμε χαρά στον κόσμο»

«Δεν είναι μόνο ο Φαμπιάνο, είναι ομαδική δουλειά, η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι φτιαγμένη από όλους»

«Δεν είχα συνειδητοποιήσει ότι στο παιχνίδι με τον Ερυθρό Αστέρα, ήταν η πρώτη φορά που η ΟΜΟΝΟΙΑ έμπαινε σε Ευρωπαικό όμιλο, τους έβλεπα όλους να έρχονται πάνω μου, το Γιαν, το Λανγκ και δεν ήξερα τι είχε γίνει»

«Εκείνη τη στιγμή του παιχνιδιού είμαι μόνο ο Φαμπιάνο αλλά από πίσω υπάρχει μια τεράστια ομάδα και ένα γκρουπ που αναλύει και δουλεύει. Το μυστικό είναι η δουλειά, τίποτα άλλο»

«Υπήρξαν πολλές μεγάλες στιγμές στην ΟΜΟΝΟΙΑ, ξεχωρίζω τις αποφάσεις μου στα πέναλτι με Ερυθρό Αστέρα. Θα μείνει για πάντα στη μνήμη μου αυτή η στιγμή»

«Θυμάμαι το πρώτο μου παιχνίδι που ήταν κόντρα στην Ανόρθωση μετά από τόσο καιρό που ήμουν εκτός γηπέδων, σε ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι και τα κατάφερα να κρατήσω το μηδέν παθητικό»

«Ευγνωμονώ τους οπαδούς μας στην Κύπρο αλλά και όλους τους οπαδούς, με σέβονται από την πρώτη ημέρα»

«Υπήρξε ενδιαφέρον από άλλες Κυπριακές ομάδες αυτά τα πέντε χρόνια που είμαι εδώ. Ξεκάθαρα όμως στο μυαλό μου ο δρόμος μου πάντα είναι στην ΟΜΟΝΟΙΑ»

«Δεν σκέφτομαι το τέλος της καριέρας μου έχω ακόμη πολλά να προσφέρω. Ευχαριστώ τον πρόεδρο και το προσωπικό όλο για την εμπιστοσύνη. Προς το παρόν θα είμαι μέχρι τα 38 αλλά γιατί όχι και περισσότερο»

«Όχι μόνο εγώ αλλά και η οικογένεια μου είμαστε προσκολλημένοι στο Θεό. Αυτός μου έδωσε τη δύναμη να είμαι αυτό που είμαι και αυτό προσπαθώ να το περάσω και στους άλλους»

«Η Κυπρος είναι μία σοβαρή επιλογή για να ζήσω το υπόλοιπο της ζωής μου αλλά ακόμη δεν αποφάσισα τι θα κάνω όταν σταματήσω το ποδόσφαιρο. Έχασα όμως αρκετά επαφή με την πατρίδα μου όλα αυτά τα χρόνια»

«Όταν σταματήσω το ποδόσφαιρο, είναι μια καλή ευκαιρία να παραμείνω στο χώρο αλλά θα προσπαθήσω πολύ για να τα καταφέρω να το κάνω με τον καλύτερο τρόπο»

«Αυτή την ομάδα την αγαπώ και είμαι ερωτευμένος με την ΟΜΟΝΟΙΑ, να ευχαριστήσω όλους τους προπονητές μου, το πρόεδρο τους, τους οπαδούς και την οικογένεια μου που με βοήθησε να είμαι εδώ και είμαι ευγνώμων. Κλείνω με μια μεγάλη αγκαλιά σε όλους. Η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν είναι η ομάδα μου, αλλά η οικογένεια μου»

Autoremarketing

Bet on Alfa