Σειρά παίρνει του κεντρικού αμύντικου!

Η 4η μετάγραφη του φετινού καλοκαιριού αποτελεί πλέον δεδομένη με την Άλφα Ντιούνκου να ανακοινώνεται πριν από λίγο από την ΟΜΟΝΟΙΑ με συμφωνία 2+1 χρόνια. Ο 22 χρόνος Σενεγάλεζος μαζί με τον Ελλαδίτη Γιάννη Μασούρα θα συνθέσουν ένα αρκετά καλό και ποιοτικό δίδυμο για το δεξί άκρο της άμυνας.

Πλέον η ΟΜΟΝΟΙΑ γυρίζει σελίδα και επικεντρώνεται στην προσθήκη ενός κεντρικού αμυντικού ο οποίος θα δώσει βάθος και ποιότητα στις επιλογές για την συγκεκριμένη θέση. Στο πρόσκηνιο είναι η περίπτωση του 20 χρόνου Κριστ Μακκόσο που αποκάλυψε η ιστοσελίδα, για τον οποίο ενδιαφέρται πολύ η ομάδα μας, μετά από εισήγηση του Γάλλου αρχισκάουτερ Ντεσό.

Επίσης το περασμένο Σάββατο Σουηδικό δημοσίευμα έφερε στην επιφάνεια και το όνομα του 31 χρόνου διεθνή Σουηδού αμυντικού Φίλιπ Ελάντερ, ο οποίος μετά τον υποβίβασμο της Δανέζικης Οντένσε κυκλοφορεί ελεύθερος και φαίνεται να εξετάζεται από την ΟΜΟΝΟΙΑ η περίπτωση.

Όπως και να έχουν τα πράγματα η κάλυψη της θέσης του κεντρικού αμύντικου, αποτελεί προτεραίτοτηα πλέον για την ΟΜΟΝΟΙΑ και πολύ σύντομα θα προκύψουν εξέλιξεις!


ΣΧΕΤΙΚΑ

Μπαίνει τέλος στο “σενάριο” με τον Ντέρικ Λουκασέν
Πρώτα Καϊράτ και μετά εξελίξεις στο μεταγραφικό μέτωπο
Επανέρχεται στο προσκήνιο ο Γκοτιέ Λιορίς σύμφωνα με...
Ο φευγάτος Πέτκοβιτς που συνεχίζουν να τον συνδέουν...