Bet on Alfa
ΑρχικήΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΦουλάρει για τους επόμενους εν μέσω δουλειάς στην Πολωνία

Φουλάρει για τους επόμενους εν μέσω δουλειάς στην Πολωνία

Η ΟΜΟΝΟΙΑ βρίσκεται από χθες στην Πολωνία για το βασικό στάδιο προετοιμασίας, σε μια προσπάθεια να είναι σε θέση να βγάλει στον υψηλότερο βαθμό τη νέα σεζόν. Αρχικά για τις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις που αρχίζουν στις 25 Ιουλίου και ακολούθως για τις εγχώριες διοργανώσεις στοχεύοντας στην κατάκτηση των τίτλων.

Bet on Alfa

Την ώρα που οι ρυθμοί θα ανεβαίνουν στις προπονήσεις, οι Αναστασίου και Νταμπράουσκας θα εντείνουν την προσπάθεια περαιτέρω ενδυνάμωσης του έμψυχου δυναμικού. Ολοκληρώθηκαν τέσσερις μετεγγραφές, αυτές των Κόστα, Μασούρα, Μάριτς και Ντιουνκού, ενώ θα γίνουν τουλάχιστον άλλες τόσες. Στην άμυνα, στην μεσοεπιθετική γραμμή και πιθανότατα στην επίθεση.

Αν κρίνουμε από τα ονόματα που διέρρευσαν τις προηγούμενες ημέρες, αλλά και με τι πληροφορούμαστε, οι μεταγραφές θα αφορούν σε παίκτες της διαφοράς. Η προσπάθεια θα είναι όπως ενταχθούν στο ρόστερ παίκτες με παραστάσεις, με εμπειρία από πρωταθλητισμό και με καλό βιογραφικό. Γίνονται ενέργειες τουλάχιστον άλλοι δύο ποδοσφαιριστές να ενταχθούν στις προπονήσεις το επόμενο διάστημα, σε μια προσπάθεια να είναι όσο το δυνατό έτοιμοι στα πρώτα ευρωπαϊκά ματς.

Autoremarketing

Bet on Alfa