Bet on Alfa
ΑρχικήΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΑκολουθώντας τα «θέλω» του Νταμπράουσκας

Ακολουθώντας τα «θέλω» του Νταμπράουσκας

Στο αθλητικό κέντρο «Μπινκόφσκι» στο Κιέλτσε, οι ρυθμοί ανεβαίνουν καθημερινά, με τους ποδοσφαιριστές της ΟΜΟΝΟΙΑΣ να ακολουθούν τα «θέλω» του Βάλντας Νταμπράουσκας. Η προσπάθεια, πέρα από το να αποκτήσουν οι παίκτες την απαιτούμενη φυσική κατάσταση, είναι να γίνουν οικογένεια, αλλά και να… ενταχθούν στη φιλοσοφία του προπονητή.

Bet on Alfa

Ο Λιθουανός τεχνικός θα θελήσει η ομάδα του να παίξει συγκεκριμένο τρόπο παιχνιδιού, γι’ αυτό και θα δώσει έμφαση στα στοιχεία που πρέπει και θέλει ο ίδιος. Η ΟΜΟΝΟΙΑ πέρασε στην εποχή του, με τους παίκτες να ακολουθούν τις οδηγίες του και όσο πιο νωρίς αφομοιώσουν τα «θέλω» του τόσο καλύτερα και άμεσα θα είναι τα αποτελέσματα. Οι ποδοσφαιριστές που εντάχθηκαν και θα ενταχθούν στο ρόστερ, κρίνονται ως ικανοί να ακολουθήσουν το πλάνο του προπονητή.

Η ταχύτητα, τα τρεξίματα σε υψηλές εντάσεις, σε συνδυασμό με την ατομική και ομαδική ποιότητα, είναι στοιχεία που αναμένουμε ότι θα χαρακτηρίζουν το παιχνίδι της νέας ΟΜΟΝΟΙΑΣ που «χτίζει» ο Νταμπράουσκας. Η επιθετική φιλοσοφία είναι δεδομένη, αναμένουμε να δούμε με ποιον τρόπο θα παίζει η ομάδα. Όποιος κι αν είναι, το αποτέλεσμα είναι που μετρά. 

Autoremarketing

Bet on Alfa