Bet on Alfa
ΑρχικήΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤα δύο σημαντικά κέρδη που θέλει να έχει ο...

Τα δύο σημαντικά κέρδη που θέλει να έχει ο Νταμπράουσκας από την προετοιμασία!

Η αλήθεια είναι ότι αρχίσαμε να συνηθίζουμε τον τρόπο που τοποθετείται δημόσια ο Βάλντας Νταμπράουσκας στο μικρόφωνο, ο οποίος έχει μια νοοτρόπια να είναι αρκετά επεξηγηματικός για όσα πίστευει. Πρόσφατο παράδειγμα οι δηλώσεις του πριν την ανάχωρηση της ομάδα μας για την Πολωνία, στο ΟΜΟΝΟΙΑ Τv, εκεί που ο Λιθουανός πρόπονητής μας εξήγησε ποσό πολύ σημαντική θεωρεί την περίοδο του βασικού σταδίου της προετοιμασίας.

Bet on Alfa

Ο κύριος Νταμπράουσκας εξέφρασε την θέση ότι η προετοιμασία είναι από τα πιο σημαντικά στοιχεία μιας χρονιάς, γιατί έχεις πολύ χρόνο να δουλέψεις για μερικές εβδομάδες με τους παίκτες.Οι παίκτες είπε ο κόουτς μένουν στο ίδιο μέρος πρωί – βράδυ, τρώνε πρώινο, πηγαίνουν προπόνηση, τρώνε μεσημεριανό, κοιμούνται , τρώνε βραδυνό, προπονούνται ξανά είναι ο καλύτερος τρόπος αποκατάστασης γιατί είναι συγκεντρωμένοι. Κι αυτό θέλουμε, να είναι συγκεντρωμένοι

Παράλληλα ο νέος προπόνητης της ομάδας μας παράθεσε τα δύο σημαντικά πράγματα τα οποία μπορεί να κερδίσει η ΟΜΟΝΟΙΑ, αυτές τις 13 ημέρες παρουσίας της στην Πολωνία: “Νομίζω ότι δύο βασικά πράγματα είναι να φροντίζουμε ο ένας τον άλλο, να χτίζουμε ομάδα, να χτίζουμε σχέσεις, να χτίζουμε ατμόσφαιρα και να βελτιώνουμε το στυλ παιχνίδιου μας. Το στυλ παιχνίδιου μας αφορά τα πάντα, όταν έχει την μπάλα, όταν χάνεις την μπάλα, οπότε ουσιαστικά όλες οι φάσεις. Πιστεύω ότι μετά από αυτές τις δύο εβδομάδες θα επιστρέψουμε πιο δύνατοι.”

Ξεκάθαρος λοιπόν ο στόχος τους κύριου Νταμπράουσκας. Πέραν από το χτίσιμο μιας ομάδας με πολλά τρεξίματα και επιθετική φιλοσοφία, στόχος του είναι να δημιουργήσει μια οικογένεια που θα προσέχει ο ένας τον άλλο. Για να δούμε λοιπόν αν θα υλοποιήσει αυτό του τον στόχο ο κοούτς.

Autoremarketing

Bet on Alfa