Ρεπορτάζ της ιστοσελίδα Super – Sport Fm για ενδιαφέρον της ΟΜΟΝΟΙΑΣ για τον νεαρό Ούγγρο εξτρέμ Γκιόργκι Κομαρόμι:
Ο συνάδελφος Γιώργος Νικολάου που έχει την ευθύνη του ρεπορτάζ της Ομόνοιας στον Supersport 104 μίλησε το πρωί (04/07) στην εκπομπή «Δώδεκα στα ΣΠΟΡ» με τον Μάκη Νικολάου και σχολίασε όλα όσα αφορούν στους «πράσινους».
Σύμφωνα με τον ρεπόρτερ του «τριφυλλιού», ο Γκιόργκι Κομαρόμι εξετάζεται σοβαρά από την Ομόνοια, έτσι ώστε να ενισχυθεί η ομάδα στα άκρα της επίθεσης με ταλέντο και ποιότητα.
Ο παίκτης είναι μέλος της Puskas AFC και αγωνίζεται στα δύο άκρα της επίθεσης, ενώ είναι αριστεροπόδαρος και μπορεί να δώσει λύσεις σε δημιουργία και σκοράρισμα. Μάλιστα, ήταν διεθνής με την Ουγγαρία U21 και θεωρείται από τα σπουδαιότερα ταλέντα στη χώρα.



