Οι προσδοκίες για την πρόβα τζενεράλε

Το βασικό στάδιο προετοιμασίας για τη σεζόν 2024-25 ανήκει στην ιστορία. Η ΟΜΟΝΟΙΑ βλέπει τη συνέχεια, που τη φέρει να επικεντρώνεται στο πρώτο επίσημο παιχνίδι, στις 25 Ιουλίου. Την προσεχή Πέμπτη θα μάθει αντίπαλο, ενώ την ίδια μέρα θα δώσει το φιλικό με την ΑΕΚ Αθηνών στο ΓΣΠ. Παιχνίδι που θα αποτελέσει πρόβα τζενεράλε για το πρώτο ευρωπαϊκό ματς.

Το δείγμα στα φιλικά στην Πολωνία μπορεί να μην ήταν το αναμενόμενο, όμως ήταν χρήσιμα για να διαπιστωθούν οι αδυναμίες και να δουλέψει ο Νταμπράουσκας για βελτίωση. Την ίδια ώρα, ήταν καμπανάκι για την ενίσχυση που επιβάλλεται να γίνει και άμεσα. Μεσοεπιθετικά οι τρεις προσθήκες θεωρούνται δεδομένες, επιτελικός μέσος, εξτρέμ και επιθετικός. Απ’ εκεί και πέρα, θα διαφανεί εάν θα προκύψουν άλλες κινήσεις.

Την προσεχή εβδομάδα αναμένονται μεταγραφικές εξελίξεις, με την προσπάθεια να εντείνεται για επιτελικό μέσο και εξτρέμ. Φάνηκε η αναγκαιότητα για ποιοτικές προσθήκες. Το μηδέν ενεργητικό σε τρία ματς «φωνάζει» και οι προσδοκίες για τις καλύτερες δυνατές επιλογές είναι πολύ μεγάλες. Στο φιλικό με την ΑΕΚ Αθηνών, ο κόσμος αναμένει ένα εντελώς διαφορετικό αγωνιστικό πρόσωπο, που θα πείσει για τη δουλειά που γίνεται και τις βλέψεις στη νέα σεζόν.


ΣΧΕΤΙΚΑ

Το φιρμάνι και το επίσημο αντίο στον Εράκοβιτς…
Αναμονή για Ντιουνκού – Έτοιμη για όλα τα...
Το συγκινητικό αντίο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στον Σεμέδο…
Τα σενάρια και το πολύ δύσκολο (έως και...