ΑρχικήΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΔεν έπαιξε με τη νοημοσύνη του κόσμου όπως έκανε...

Δεν έπαιξε με τη νοημοσύνη του κόσμου όπως έκανε ο Γιάνσον πέρσι τέτοια εποχή

Στο άκουσμα ότι ο Υπεύθυνος Στρατηγικού Σχεδιασμού Γιάννης Αναστάσιου παραχώρησε μεγάλη συνέντευξη στο ΟΜΟΝΟΙΑ Tv δεν σας κρύβουμε πως ξύπνησαν μνήμες, από την περσινή συνέντευξη – παρωδία που έδωσε περίπου τέτοια εποχή, ο τότε Αθλητικός Διευθυντής της ομάδας μας Γέσπερ Γιάνσον, ο οποίος έπαιξε κανονικά και με τον νόμο με την νοημοσύνη του κόσμου.

Ο Γιάννης Αναστασίου όμως ακόμα μια φορά μίλησε στον κόσμο ειλικρινά και με ευθύτητα για όλα όσα αφορούν την ΟΜΟΝΟΙΑ. Πρώτα και κύρια είπε αυτό που λέει η τεράστια πλειοψηφία του κόσμου, ότι η ομάδα δεν άρεσε στα φιλικά στην Πολώνια και ότι έδειξε αστάθεια. Έβαλε τα ελαφρυντικά κάτω τα οποία είναι κατανόητα, και γι’ αυτό δεν μπορεί να κρίνει κανείς αύστηρα την εικόνα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στα συγκεκριμένα παιχνίδια.

Απο εκεί και πέρα στο ζουμί της υπόθεσης ο Υπεύθυνος Στρατηγικού Σχεδιασμού, είπε ξεκάθαρα πως η ΟΜΟΝΟΙΑ θέλει ενίσχυση στην επίθεση και εκεί έχει στραμμένη την προσοχή της η ομάδα προγραμματισμού. Μάλιστα εξάγγειλε την προσπάθεια να υπάρχει κατάληξη με ακραίο επιθετικό όσο πιο σύντομα γίνεται.

Γενικά ο Γιάννης Αναστάσιου μας έχει συνηθίσει να μην κρύβεται πίσω από το δάχτυλο του, και αυτό είναι κάτι που εκτιμούμε κι εμείς ως οπαδικό site, αλλά και ο κόσμος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Autoremarketing