ΑρχικήΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΧρειάζεται προσοχή και σοβαρότητα...

Χρειάζεται προσοχή και σοβαρότητα…

Η ΟΜΟΝΟΙΑ την περασμένη Πέμπτη έκανε το πρώτο και σημαντικό βήμα για πρόκρισση στο 3ο προκριματικό γύρο του Europa Conference League, επικρατώντας της Torpedo Kutaisi me 3-1 στο Γ.Σ.Π, και ταξιδεύει την ερχόμενη Πέμπτη με μοναδικό στόχο να τελειώσει την δουλειά και να κλειδώσει την πρόκριση.

Σίγουρα το παιχνίδι στο Kutaisi θα είναι διαφορετικό σε σχέση με αυτό που είδαμε πριν δύο βράδια στην Λευκωσία, αφου η Torpedo θα κυνηγήσει τις δικές της ελπίδες για πρόκριση. Μεσοεπιθετικά έδειξε πως διαθέτει ταχήτυτα η ομάδα του Στηβ Κιν, και η ΟΜΟΝΟΙΑ θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτική. Να κάνει το παιχνίδι της και να διεκδικήσει ακόμη μια νίκη, έτσι ώστε να μην μπλεχτεί σε περιπέτειες.

Ασφαλώς και ποιοτικά υπάρχει διαφορά ανάμεσα στις δύο ομάδες, όμως είναι τέτοια η περίοδος που τίποτα δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένο. Χρειάζεται προσοχή και σοβαρότητα. Ήδη είδαμε αρκετές εκπλήξεις στην διοργανώσεις, και ομάδες που ήταν ακλόνητα φαβορί να μπαίνουν σε περιπέτειες. Ως εκ τούτου δεν πρέπει να θεωρήσουμε τίποτα δεδομένο, και να πάμε το βράδυ της ερχόμενης Πέμπτης να κάνουμε όσα πρέπει για να γυρίσει η ΟΜΟΝΟΙΑ με την πρόκριση στις απόσκευες της.

Autoremarketing