ΑρχικήΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΚατάταξη UEFA: Σημαντική η συμβολή της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στην άνοδο...

Κατάταξη UEFA: Σημαντική η συμβολή της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στην άνοδο της Κύπρου

Ευχάριστα ήταν τα νέα που ήρθαν από τη προχθεσινή βραδιά για την Κύπρο. Η χώρα μας πλην από την πρόκριση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και της Πάφος FC και τους τρεις εκπροσώπους που θα έχουμε στα play – off των διοργανώσεων της ΟΥΕΦΑ (Αποελ στο Europa League, ΟΜΟΝΟΙΑΣ και Πάφος FC στο Conference League), έκανε άλμα και στη βαθμολογία της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας.

Ειδικότερα, η Κύπρος, έπειτα από τις δύο νίκες της OMONOIAΣ και της Πάφος FC σε συνδυασμό με την ισοπαλία του ΑΠΟΕΛ μάζεψε συνολικό 625 βαθμούς, απολογισμός που τηv εκτόξευσε στην 24η θέση, κι ενώ είχε αρχίσει τη βδομάδα ως 26η.

Πλέον, η χώρα μας έχει 18.975 βαθμούς, προσπέρασε Σλοβακία, Αζερμπαϊτζάν και Βουλγαρία και βρίσκει μπροστά της, στην 23η θέση τη Σουηδία.

Οι Σκανδιναβοί έχουν 19.250 βαθμούς και η απόσταση ανάμεσά μας είναι στους 275 βαθμούς, ωστόσο, το αρνητικό για την Κύπρο, είναι πως οι Σουηδοί δεν είδαν καμία ομάδα τους να αποκλείεται και συνεχίζει το καρέ.

Αξίζει να σημειωθεί πως σημαντική συμβολή σε αυτή την βαθμολογική άνοδο της Κύπρου έπαιξαν οι τέσσερις νίκες της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στα ισάριθμα παιχνίδια που έδωσε στην Ευρώπη.

Autoremarketing