ΑρχικήΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΠροσθέτει στοιχεία και την κάνει καλύτερη ο Νταμπράουσκας

Προσθέτει στοιχεία και την κάνει καλύτερη ο Νταμπράουσκας

Εντελώς αντίθετη εικόνα είναι αυτή που πρακολουθούμε στα τέσσερα επίσημα Ευρωπαϊκά παιχνίδια της, σε σχέση με φιλικά προετοιμασίας στην Πολώνια.

Σε αυτά η ΟΜΟΝΟΙΑ δέχθηκε επτά γκολ και δεν σκόραρε κανένα. Αυτό άρχισε να δημιουργεί προβληματισμό. Προχωρώντας, στην πρόβα τζενεράλε, το η ΟΜΟΝΟΙΑ φιλοξένησε την ΑΕΚ Αθηνών, σκόραρε αυτή τη φορά, αλλά και πάλι είδε την εστία της να παραβιάζεται. Δηλαδή, τέσσερα παιχνίδια ένα τέρμα υπέρ και οκτώ κατά στα φιλικά της παιχνίδια.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ στις επίσημες της υποχρεώσεις πέτυχε οκτώ γκολ και δέχθηκε μόλις δύο, ενώ κράτησε το μηδέν στις τελευταίες αναμετρήσεις με τη Fehérvár.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ γενικά όσο περνά ο καιρός παρουσιάζεται βελτιωμένη κι αυτό είναι ίσως το πιο σημαντικό στοιχείο.

Ο Βάλντας Νταμπράουσκας φαίνεται να κάνει πολύ καλή δουλειά, και παιχνίδι με παιχνίδι προσθέτει κι άλλα στοιχεία στην ομάδα, και να βελτιώνει την εικόνα της.

Έχει περάσει την επιθετική του φιλοσοφία στους ποδοσφαιριστές του, για την οποία μίλησε στην δημοσιογραφική διάσκεψη της παρουσίασης του , και έχει καταφέρει μέσα πολύ λίγο διάστημα να φέρει κοντά τους ποδοσφαιριστές του, τον ένα με τον άλλο, και να αρχίσει να δημιουργεί μια πραγματική ΟΜΑΔΑ.

Autoremarketing