ΑρχικήΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤο καρέ των ντέρμπι που μπορεί να εκτοξεύσει την...

Το καρέ των ντέρμπι που μπορεί να εκτοξεύσει την ψυχολογία!

Με την επανέναρξη του πρωταθλήματος, η ΟΜΟΝΟΙΑ την ερχόμενη Δεύτερα, θα κληθεί να αντιμετωπίσει την ΑΕΚ στο ΓΣΠ. Θα είναι το πρώτο από μια σειρά τεσσάρων αγώνων υψηλού βαθμού δυσκολίας. Συγκεκριμένα, η ΟΜΟΝΟΙΑ θα τεθεί αντιμέτωπη με τις ΑΕΚ (16/9), Ανόρθωση εκτός έδρας (21/9), ΑΕΛ (27/9) και Άρη εκτός έδρας.

Πρόκειται για μια σειρά αγώνων, τα αποτελέσματα των οποίων μπορούν να κάνουν τη διαφορά από τις αντιπάλους της. Κανένα παιχνίδι δεν μοιάζει εύκολο, όλες οι ομάδες έχουν τις δικές τους βλέψεις και απαιτήσεις. Ωστόσο, η ΟΜΟΝΟΙΑ έδειξε ότι είναι ικανή να διεκδικήσει με αξιώσεις τη νίκη απέναντι στον οποιονδήποτε αντίπαλο.

Οι ποδοσφαιριστές πήραν ανάσα, επανέρχονται στις προπονήσεις και θα τρέξουν για το απαιτητικό πρόγραμμα που ακολουθεί, με στόχο σε κάθε ματς τη νίκη. Ο χρόνος δουλεύει υπέρ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, με τον Νταμπράουσκας να έχει όλο και περισσότερα να μάθει στους παίκτες του όσον αφορά στον τρόπο που θέλει να αγωνίζονται.

Βήμα – βήμα, λοιπόν, ώστε η ΟΜΟΝΟΙΑ να μπορέσει στο τέλος να πετύχει τους στόχους της. Υπάρχει μπόλικος δρόμος, η σεζόν μόλις άρχισε. 

Autoremarketing