ΑρχικήΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΟλοκληρώνει την προετοιμασία της για το πρώτο ντέρμπι της...

Ολοκληρώνει την προετοιμασία της για το πρώτο ντέρμπι της σεζόν!

Με απογευματινή προπόνηση που θα πραγματοποιήθει στο προπονητικό κέντρο της ομάδας μας, το Ηλίας Πούλλος, η ΟΜΟΝΟΙΑ ολοκληρώνει την προετοιμασία της για τον αυριανό αγώνα με την ΑΕΚ στο Γ.Σ.Π.

Πρόκειται για το πρώτο ντέρμπι της σεζόν και οι ποδοσφαιριστές του Βάλντας Νταμπράουσκας καλούνται να δείξουν χαρακτήρα και να πάρουν την νίκη, γράφοντας το τρία στα τρία στο πρωτάθλημα, κάτι που θα ανεβάσει την ψυχολογία στα ύψη.

Μετά την ολοκλήρωση της σημερινής προπόνησης θα βγει και η αποστολή για το αυριανό ντέρμπι. Οι πιθανότητες για να προλάβουν και να συμπεριληφθούν στην αποστολή, Ατζίλι και Λοίζος, οι οποίοι αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμού, δεν είναι με το μέρος τους. Παρόλα αυτά θα αναμένουμε την επίσημη ενημέρωση.

Από εκεί και πέρα ευχή μας είναι να μην προκύψει όποιοδήποτε άλλο απροόπτο στην σημερινή προπόνηση και ο Βάλντας Νταμπράουσκας να έχει στην διάθεση του όσο γίνεται περισσότερα όπλα για να παρατάξει το πιο δυνατό σύνολο με μοναδικό στόχο την νίκη και τους τρεις πολύ σημαντικούς βαθμούς στον αυριανό αγώνα.

Autoremarketing