ΑρχικήΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΑνίκανοι - επικίνδυνοι και επίδοξοι λαοπλάνοι!

Ανίκανοι – επικίνδυνοι και επίδοξοι λαοπλάνοι!

Διαβάσαμε με προσοχή την ανακοίνωση που εξέδωσε ψες η Αστυνομία και με την οποία ζητά από την ΚΟΠ να επανεξετάσει την θέση της για την μετακίνηση φιλάθλων.

Πραγματικά διερωτούμαστε αν κάποιοι θεωρούν πως μπορούν να παίζουν με την νοημοσύνη του κόσμου.

Που κολλάει η μετακίνηση φιλάθλων με τα όσα έγιναν ψες; Δηλαδή όταν παίζει η ΑΕΛ εντός έδρας δεν μπορούν οπαδοί της να κάνουν ντου και να μπαίνουν χωρίς έλεγχο στο γήπεδο; Κάποιοι μας περνάνε για ηλίθιους.

Αν η Αστυνομία έγραφε στην ανακοίνωση της “ΣΥΓΝΩΜΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ ΓΙ ‘ ΑΥΤΟ ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΟΠ ΝΑ ΕΠΑΝΕΞΕΤΑΣΕΙ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΓΙΑ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ” να το συζητήσουμε.

Το να ζητούν όμως επανεξέταση της μετακίνησης αραδειάζοντας ένα κάρο αερολογίες και φανφάρες δεν μπορεί να γίνει αποδεκτό. Μάλιστα στην ανακοίνωση της η Αστυνομία έχει το θράσος να ζητά από άλλους (!!!) να αναλάβουν τις ευθύνες που τους αναλογούν.

Τις δικές σας ευθύνες ποιος θα τις αναλάβει δεν μας λέτε; Που αφήνετε επί σκοπού 50 άτομα να ρεζιλεύουν ένα ολόκληρο κράτος. Πρέπει ντρέπεστε όλοι σας, Πολιτεία – Αστυνομία. Έχετε πιάσει πάτο!

Είστε ΑΝΙΚΑΝΟΙ – ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΚΑΙ ΕΠΙΔΟΞΟΙ ΛΑΟΠΛΑΝΟΙ!

Autoremarketing