ΑρχικήΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟNταμπράουσκας:"Θα χρειαστεί να υποφέρουμε και να παλεύουμε, κάτι που...

Nταμπράουσκας:”Θα χρειαστεί να υποφέρουμε και να παλεύουμε, κάτι που κάναμε σήμερα”

Χορηγοί αναμετάδοσης αγώνα: Νovibet

Οι δηλώσεις του προπονητή της ομάδας Βάλντας Νταμπράουσκας μετά την νίκη επι της ΑΕΚ στο Γ.Σ.Π με 1-0:

“Βλέποντας τον βαθμολογικό πίνακα το καλύτερο είναι που πήραμε τους τρεις βαθμούς. Δεν ήταν η εμφάνιση που περιμέναμε. Είχαμε αρκετούς παίκτες που αγωνίστηκαν με τις εθνικές, τους είχαμε 2 εβδομάδες διακοπή, όμως αυτό είναι κατανοητό. Συγχαρητήρια σε όλους όσους απαρτίζουν την ΟΜΟΝΟΙΑ. Στο πρώτο ημίχρονο το παιχνίδι ήταν 50-50.

Έκαναν και οι δύο ομάδες επιθέσεις και ευτυχήσαμε να προηγηθούμε με το πλάνο που είχαμε για επιθέσεις από τα άκρα. Στο δεύτερο μέρος είχε την κατοχή η ΑΕΚ, αμυνθήκαμε όμως πολύ καλά και κλείσαμε τους χώρους. Δεν κινδυνεύσαμε ιδιαίτερα πέραν από μία διπλή απόκρουση του Φαμπιάνο στα τελευταία στάδιο. Να μην περιμένουμε ότι σε τέτοια παιχνίδια θα κυριαρχούμε και θα κερδίζουμε με 3-0.

Θα χρειαστεί να υποφέρουμε και να παλεύουμε, κάτι που κάναμε σήμερα. Είμαι ικανοποιημένος καθώς παρά την εμφάνιση, πήραμε τη νίκη

Όλες αυτές τις ημέρες υπήρχε περιρέουσα ατμόσφαιρα, ότι έχει τόσα χρόνια να κερδίσουμε την ΑΕΚ, ότι έχει πάρα πολλά χρόνια να κολλήσουμε τρίτη συνεχόμενη νίκη, αυτά ίσως λίγο να επηρέασαν την ομάδα.

Όταν τα σκέφτεσαι αυτά και προηγήσε, δεν είναι εύκολο να μπαίνεις στο δεύτερο μέρος και να κυνηγάς να σκοράρεις αλλά να διαφυλάξεις το υπέρ σου σκορ. Επιλέξαμε αυτή την προσέγγιση. Κάποτε είναι και αυτός ένας τρόπος για να κερδίσεις.”

Για τους τραυματίες:“Ξέρουμε την κατάσταση του Μπέζους, δεν θα επιστρέψει τις επόμενες μέρες. Όμως σε 1-2 εβδομάδες θα ξεκινήσει κανονικά προπονήσεις με φουλ πρόγραμμα. Μέχρι τώρα ακολουθεί πρόγραμμα, αλλά χωρίς πολλές επαφές. Για τους άλλους τρεις (Μασούρα, Λοΐζου, Ατζίλι) είναι μικρές ενοχλήσεις, πιστεύω ότι θα περιμένουμε λίγο και θα επιστρέψουν. Κάποιοι σε 5 μέρες, κάποιοι σε 10. Όλοι σε μια εβδομάδα θα προπονούνται κανονικά»”.

Autoremarketing