ΑρχικήΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΓια το 4x4 η Ομόνοια και με προσφορά* για...

Για το 4×4 η Ομόνοια και με προσφορά* για τους φίλους της ομάδας!

Η ώρα για το πρώτο μεγάλο ντέρμπι στο πρωτάθλημα έφτασε για την Ομόνοια που θέλει να συνεχίσει το απόλυτο απέναντι στην Ανόρθωση στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» (19:00).

*          Το κείμενο που ακολουθεί είναι πληρωμένη διαφήμιση εκ μέρους και για λογαριασμό της Novibet

Η Ομόνοια έχει μπει με φόρα στον φετινό «μαραθώνιο» δείχνοντας αποφασισμένη για την κορυφή, κάτι που φαίνεται ξεκάθαρα από τα αποτελέσματα.

Η ομάδα του Βάλντας Νταμπράουσκας έχει 3/3 στο πρωτάθλημα χάρη στο 3-0 επί του Εθνικού, το 2-3 επί της Νέας Σαλαμίνας και το 1-0 κόντρα στην ΑΕΚ Λάρνακας και πραγματοποιεί την καλύτερη εκκίνηση εδώ και 14 χρόνια, καθώς το 2010 είχε αρχίσει για τελευταία φορά με 3/3.

Επόμενος στόχος είναι το 4/4 και η Ανόρθωση είναι το εμπόδιο, με τους «πράσινους» να στοχεύουν σε νέο «τρίποντο» για να διατηρηθούν στην κορυφή.

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ ΜΕ 30€ FREE BET

Στο παραδοσιακό ντέρμπι θα συναντήσουν την ομάδα του Γιάννη Οκκά που δεν έχει νίκη ακόμα σε τρεις αγώνες, με μία μόλις ισοπαλία (0-0 με την Ομόνοια Αραδίππου) και ήττες από τον Απόλλωνα Λεμεσού (1-2) και την Πάφο (3-1) κι ως εκ τούτου ψάχνει βαθμούς.

Πάντως στα πρόσφατα ντέρμπι δεν έχει καταφέρει να στερήσει το «τρίποντο» από την Ομόνοια που μετρά τρεις συνεχόμενες νίκες, καθώς μετά το 2-0 της Ανόρθωσης στην πρώτη περσινή μονομαχία ακολούθησαν τρεις θρίαμβοι για το «τριφύλλι» (3-1, 2-1, 0-2). Στόχος είναι η συνέχεια του σερί και το «διπλό» είναι σε απόδοση 1.82.

Η Ομόνοια έχει σκοράρει σε 5 εκ των 6 ημιχρόνων στο πρωτάθλημα, έχοντας ανοίξει το σκορ και στα τρία παιχνίδια και να σκοράρει και στα δύο ημίχρονα και σε αυτό το παιχνίδι προσφέρεται σε απόδοση 2.80.

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ ΜΕ 30€ FREE BET

Τέλος, ανάμεσα      στις 1000+ προσφερόμενες αγορές σε κάθε αγώνα, μπορεί κάποιος να βρει combo bets, στοιχήματα για τον τρόπο επίτευξης των τερμάτων, super ενισχυμένες αποδόσεις, στατιστικές επιλογές (κάρτες, κόρνερ, πέναλτι κ.ά) και μία πλούσια γκάμα ειδικών στοιχημάτων (ομάδων και παικτών).

*ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

**ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ

NOVIBET.COM.CY/INFO/OROIOMONOIA30.

Η Novibet κατέχει άδεια κλάσης Β από την ΕΑΣ με αριθμό Β022.

Απαγορεύεται η συμμετοχή σε άτομα κάτω των 18 ετών.

Παίξε υπεύθυνα. http://www.safergambling.gov.cy

Autoremarketing