ΑρχικήΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤζάμπα ήττα ...

Τζάμπα ήττα …

Χορηγοί αναμετάδοσης αγώνα: Νovibet 

Η ΟΜΟΝΟΙΑ δέχτηκε την πρώτη της ήττα στο φετινό πρωτάθλημα καθώς έχασε πριν λίγο με 1-0 από την Ανόρθωσε με 1-0, σε αγώνα για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος στο “Αντώνης Παπαδόπουλοις”.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ μπήκε πολύ δυνατά στο πρώτο 10λέπτο κι έφτιαξε τρεις τεράστιες εύκαιριες για να ανοίξει το σκορ, όμως και στις τρείς ο Ζιβκόβιτς είπε όχι σε Σίμιτς δύο φορές και Χάμπο.

Από το 10ο λεπτό μέχρι και το 20ο δεν είδαμε καθόλου ποδόσφαιρο, καθώς υπήρξαν πολλά φάουλ και τραυματισμοί. Η ΟΜΟΝΟΙΑ έχασε τον ρυθμό της και δεν έφτανε αυτό στο 31ο λεπτό της αναμέτρησης ο Στεπίνσκι έκανε σκληρό φάουλ στον Κίκο, και με παρέβαση του VAR δέχτηκε κόκκινη κάρτα.

Τα εναπομείναντα λεπτά άνηκαν στην Ανόρθωση, η οποία φυσιολογικά με ανεβασμένη την ψυχολογία, πίεσε την ΟΜΟΝΟΙΑ, έφτιαξε εύκαιριες παρόλα αυτά οι ποδοσφαιριστές της ήταν άστοχοι στις πλήστες των περιπτώσεων, ενω και ο Φαμπιάνο που χρειάστηκε να επέμβει σε μια βολίδα του Αρτυματά, δήλωσε παρόν. Δυστυχώς στο τελεύταιο λεπτό του ημιχρόνου η ομάδα τους Αμμοχώστου βρήκε τον τρόπο και άνοιξε το σκορ με κεφαλιά του Λόπες.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ στην παρά το γεγονός ότι έπαιζε με παίκτη λιγότερο προσπάθησε να βρει διαδρόμους παρόλα αυτά η αποστολή της δεν ήταν καθόλου εύκολη. Φάνηκε ξεκαθάρα ότι η Ανόρθωση προσπάθησε να κρατήσει το υπέρ της σκορ, ενώ από την άλλη η ομάδα μας δεν είχε αντίδοτο στην αμυντική λειτουργία της Ανόρθωσης. Η μόνη ουσιαστικά φάση για την ομάδα μας ήρθε στο 69ο λεπτό, όταν ο Ντιουνκού κυνήγησε μια χαμένη μπαλιά, έκανε το γύρισμα και ο Κακουλλής έπιασε απευθείας το σουτ, όμως έσωσε ο Ζίβκοβιτς.  

Η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν έχασε από μια καλύτερη ομάδα κι αυτός είναι ο λόγος που θεωρούμε την ήττα τζάμπα. Επηρέασε πολύ η κόκκινη του Στεπίνσκι, και το τελεύταιο 20λέπτο του πρώτου ημιχρόνου όπου η ΟΜΟΝΟΙΑ ταμπουρώθηκε σε σημείο υπερβολής στην άμυνα της. Η Ανόρθωση πίεσε σε εκείνο το σημείο, σκόραρε και αυτό το γκολ έμελλε να καθορίσει και το τελικό σκορ.

Όπως και να έχουν τα πράγματα η ΟΜΟΝΟΙΑ επιβάλλεται να βρει τον τρόπο να διαχειριστεί την πρώτη της ήττα, να βελτιώσει την εικόνα της για τα επόμενα δύσκολα παιχνίδια που ακολουθούν και να επανέλθει στις νίκες.

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Ζίβκοβιτς, Αρτυματάς, Κίκο, Ρόγκουλιτς (19′ Γούλερι), Μουγκαμπί, Παρούτης (68′ Θεοδώρου), Λόπες (78′ Στ. Χαραλάμπους), Γκιούρτσο (68′ Ίλιεφ), Μλάντοβιτς, Κονσεϊσάο (78′ Σταμούλης), Χρυσοστόμου.

Στον πάγκο: Μιλοσάβλιεβιτς, Κεραυνός, Θεοδώρου, Ίλιεφ, Γούλερι, Χρυσόπουλος, Χαραλάμπους Σ., Σταμούλης, Μιχάλας, Μάρκου, Χαραλάμπους Ε.

ΟΜΟΝΟΙΑ: Φαμπιάνο, Ντιουνκού, Κουλιμπαλί, Σεμέδο (86′ Λοίζου), Στεπίνσκι, Μάριτς, Σίμιτς (76′ Αλιούμ), Χαμάς, Παναγιώτου, Χαραλάμπους (66′ Κακουλλής), Εράκοβιτς (76′ Κούσουλος).

Στον πάγκο: Ουζόχο, Κυριακίδης, Κίτσος, Ελάντερ, Κακουλλής, Ατζίλι, Εβάντρο, Λανγκ, Κούσουλος, Μουσιαλόφσκι, Λοΐζου, Αλιούμ.

Autoremarketing