ΑρχικήΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΕίναι πολλά τα κίνητρα ΟΜΟΝΟΙΑ!

Είναι πολλά τα κίνητρα ΟΜΟΝΟΙΑ!

Το «τέσσερα στα τέσσερα» θα ψάξει η ΟΜΟΝΟΙΑ στη σημερινή έξοδό της στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» απέναντι στην Ανόρθωση. Πάει με τη φόρα του… απόλυτου ξεκινήματος στη σεζόν, τη δυναμική και την αυτοπεποίθηση που της προσφέρουν τα όσα προηγήθηκαν. Βρίσκεται σε καλό φεγγάρι και καλείται να το επιβεβαιώσει και σήμερα.

Ο Νταμπράουσκας έχει αυξημένες επιλογές σε σχέση με το ντέρμπι που προηγήθηκε, αφού συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή και οι Ατζίλι, Λοϊζου, όχι όμως και ο Μασούρας. Ο τεχνικός της ΟΜΟΝΟΙΑΣ θα θελήσει να διαχειριστεί το ρόστερ του, διαπιστώνοντας κι ο ίδιος πως στο προηγούμενο παιχνίδια υπήρξε κούραση και αδυναμίες κυρίως στη μεσαία γραμμή. Γι’ αυτό και ενδέχεται να προκύψουν μια – δυο αλλαγές.

Η σοβαρότητα και το πείσμα, σε συνδυασμό με την ποιότητα και τις δυνατότητές της, τα κλειδιά της ΟΜΟΝΟΙΑΣ για να φύγει θριαμβεύτρια από την έδρα της Ανόρθωσης. Ο προπονητής στις δηλώσεις του, θέλησε να κρατήσει χαμηλούς τόνους, να σημειώσει πως και η φανέλα της αντιπάλου είναι βαριά, αλλά να τονίσει: «Εξαρτάται από εμάς αν θα κερδίσουμε».

Με «διπλό» απόψε, η ΟΜΟΝΟΙΑ θα ισοφαρίσει το καλύτερο ξεκίνημα των τελευταίων 16 ετών. Η προηγούμενη φορά που πέτυχε το απόλυτο των βαθμών στις πρώτες τέσσερις αγωνιστικές ήταν τη σεζόν 2008-09. Άλλο ένα κίνητρο, από τα πολλά, για τον προπονητή και τους παίκτες.

Autoremarketing