ΑρχικήΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΔημοσίευμα στην Σερβία: Ο Στέφαν Γιόβετιτς θα ταξιδέψει στη...

Δημοσίευμα στην Σερβία: Ο Στέφαν Γιόβετιτς θα ταξιδέψει στη Λευκωσία την Κυριακή για να υπογράψει συμβόλαιο με την ΟΜΟΝΟΙΑ

Xθεσινό δημοσίευμα στην Σερβία αναφέρεται στην συμφωνία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ με τον Στέφαν Γιόβεβιτς, και στο γεγονός ότι ο Μαυροβούνιος επιθετικός έρχεται αύριο στην Κύπρο για να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα μας:

Η πολύμηνη αναζήτηση για σύλλογο θα τελειώσει με μετακόμιση στην Κύπρο – όπως μαθαίνει το Portal RTCG, ο Stevan Jovetić θα ταξιδέψει στη Λευκωσία την Κυριακή για να υπογράψει συμβόλαιο με την ΟΜΟΝΟΙΑ.

Τους προηγούμενους μήνες, ο αρχηγός της εθνικής ομάδας του Μαυροβουνίου είχε προσφορές από την Ιταλία (φέρεται να κλήθηκε από τη Βενέτζια, αναφέρθηκε και η Κόμο), το Ισραήλ (Μακάμπι Τελ Αβίβ και Μακάμπι Χάιφα) και τη Σαουδική Αραβία, επίσης έγινε λόγος για επιστροφή στον Ολυμπιακό, αλλά ο 34χρονος από την Ποντγκόριτσα επέλεξε τελικά σύλλογο από την πρωτεύουσα του παραδισένιου νησιού.

Στην ομάδα που ηγείται ο πρώην προπονητής της Χάιντουκ, ο Λιθουανός Βάλντας Νταμπράουσκας θα τον υποδεχθεί ο συμπαίκτης του από την εθνική ομάδα Νόβιτσα Εράκοβιτς.

Στη «Βασίλισσα» έπαιζε μέχρι πρόσφατα ένα άλλο «γενναίο γεράκι», ο Ντούσαν Μπάκιτς, αλλά δόθηκε δανεικός στον ντόπιο αντίπαλο Καρμιώτισσα, στον οποίο αγωνίζονται επίσης οι Μπόρις Τσμίλιανιτς, Ντένι Χότσκο και Λούκα Τζόρτζεβιτς.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ θα παίξει τη φετινή σεζόν στη Conference League, το οποίο κέρδισε ο Γιόβετιτς πριν από τέσσερις μήνες με τη φανέλα του Ολυμπιακού με νίκη επί της Φιορεντίνα.

Ο σύλλογος από τη Λευκωσία ήταν ο πρώτος σε τρόπαι στην Κύπρο μέχρι τις αρχές αυτού του αιώνα, αλλά τις τελευταίες δύο δεκαετίες κατέκτησε μόνο δύο από τους 21 τίτλους του εθνικού πρωταθλήματος. Το εκμεταλλεύτηκε ο Αποελ που έχει πλέον 29 κύπελλα πρωταθλήματος.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ είχε το απόλυτο στις τρεις πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος, αλλά έχασε από την Ανόρθωση το περασμένο Σαββατοκύριακο, ενώ για σήμερα είναι προγραμματισμένη μονομαχία με την ΑΕΛ.

Ο Γιόβετιτς μπορεί είναι στη διοργάνωση για τη μονομαχία με την Ισλανδή Βίκινγκουρ, η οποία θα διεξαχθεί στην Κύπρο την Πέμπτη για την 1ο αγωνιστική του League Phase του Conference League.

Autoremarketing