Καλεσμένος στην εκπομπή Focus On Sports ήταν ο νεαρός πετοσφαιριστής της ομάδας Αντώνης Μαυρομμάτης.
Δείτε τις κύριες του αναφορές:
“17 χρόνων ήρθα στην ΟΜΟΝΟΙΑ. Ήρθα και μου συμπεριφέρθηκαν όλοι σαν παιδί τους. Νιώθω ότι έχω μια δεύτερη οικογένεια στην ΟΜΟΝΟΙΑ. Ελπίζω να μείνω πολλά χρόνια εδώ.
Η Deya ήταν πολύ δύσκολη αντίπαλος. Ο Σεργκέι δεν ταξίδεψε. Έπρεπε να τον αντικαταστήσω εγώ. Παικταράς, πολύ μεγάλο βάρος. Με την βοήθεια όλης της ομάδας τα κατάφερα, και τα κατάφερε και η ΟΜΟΝΟΙΑ.
Πολύ ευχάριστο να παίζουμε δίπλα σε παίκτες με μεγάλα βιογραφικό και εμπειρία. Όλοι μας οι ξένοι έχουν πολύ καλή συμπεριφορά. Τους νιώθουμε σαν δάσκαλους, που μας γεμίζουν γνώσεις.
Ο επόμενος αντίπαλος είναι πάνω κάτω το ίδιο επίπεδο με την Deya. Στους 16 του CEV Cup όλες οι ομάδες είναι πάνω κάτω το ίδιο. Όπως δεν υποτιμούμε εμείς κανέναν. ούτε οι άλλες ομάδες μας υποτιμούν. Όλοι στην ομάδα πιστεύουμε ότι θα προκριθούμε.
Ο Σάββας είναι σαν δεύτερος μου πατέρας. Είναι πολύ ταπεινός, δεν υποτιμά κανέναν αντίπαλο. Μας δίνει τις κατάλληλες οδηγίες και προσπαθεί να βελτιώσει κάθε παίκτη. Μακρά ο καλύτερος προπονητής στην Κύπρο.”






