Διαβάζουμε και ακούμε με προσοχή τις αντιδράσεις των παραγόντων της ΑΕΛ όσον αφορά την διαφθορά στο Κυπριακό ποδόσφαιρο και τα θέματα της διαιτησίας. Μαζί τους με 1000….
Βέβαια πριν 20 ημέρες ο Πρόεδρος της ΑΕΛ κύριος Κωνσταντίνου έκανε δηλώσεις για τις αντιδράσεις της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και η απάντηση του ήταν αυτή:
«Η ΟΜΟΝΟΙΑ κινητοποιήθηκε τώρα γιατί όμως; Τόσα χρόνια που ήταν, δεν ήταν εκεί ο Κούμας; Ο Παπασταύρου δεν ήταν εκεί; Μετά τι έγινε; Έπιασε το πρωτάθλημα νομίζω; Εγώ ακόμη να πιάσω πρωτάθλημα. Που θα το πιάσω να σας πω. Δεν κατάλαβα. Είναι αλά καρτ η κατάσταση; Δηλαδή πριν ο Κούμας ήταν καλός και τώρα μας χάλασε πάλι; Εγώ ακόμη μαθαίνω. Οκτώ μήνες είμαι εδώ. Δεν ξέρω ακόμη αρκετά. Προτιμώ πριν πω κάτι, να έχω αντίληψη. Ο κύριος Παπασταύρου είναι παραπάνω χρόνια εκεί, μπορεί να ξέρει καλύτερα. Εγώ τώρα θυμούμαι. Εγώ απλά θυμούμαι τον τιμοκατάλογο. Τι πόρισμα υπάρχει; Το αποτέλεσμα ποιο είναι;».
Kύριοι της ΑΕΛ ελάτε μαζί μας στον αγώνα να καθαρίσουμε το Κυπριακό ποδόσφαιρο και αφήστε τα σάπια! Σε αυτό τον αγώνα δεν περισσεύει καμιά ομάδα που σέβεται τον εαυτό της!