ΑρχικήΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΜπαίνει στο Φεβρουάριο και είναι εντός και των τριών...

Μπαίνει στο Φεβρουάριο και είναι εντός και των τριών στόχων!

Μετά την πρόκριση στα ημιτελικά του κυπέλλου, η ΟΜΟΝΟΙΑ βγάζει τον Ιανουάριο και είναι έτοιμη να μπει στο Φεβρουάριο και είναι εντός και των τριών στόχων της: πρωτάθλημα, κύπελλο και Κόνφερενς Λιγκ.

Μπορεί στο πρωτάθλημα να απέχει 10 βαθμούς από την κορυφή, όμως κανείς δεν μπορεί να της στερήσει το δικαίωμα να ελπίζει από τη στιγμή που μέχρι το τέλος υπάρχουν ακόμη 16 αγώνες και 48 βαθμοί στο τραπέζι. Από την ίδια εξαρτάται να δείξει σταθερότητα, να χτίσει νικηφόρο σερί και όλο να μειώνει τη διαφορά.

Ο Φεβρουάριος κρίνεται σημαντικός στην προσπάθεια της ΟΜΟΝΟΙΑΣ να μειώσει τη διαφορά από τις ομάδες που προπορεύονται. Παράλληλα θα κριθεί το εισιτήριο για τους «16» του Κόνφερενς Λιγκ στους διπλούς αγώνες με την Πάφος FC στις 13 και 20 του μήνα. Θα είναι σπουδαίο και ιστορικό επίτευγμα και θα συνεχίσει να ονειρεύεται.

Για την ώρα η προσοχή, αγωνιστικά, είναι στο παιχνίδι του Σαββάτου με την Καρμιώτισσα στο ΓΣΠ, για την 21η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Αδιαπραγμάτευτος στόχος η νίκη. Εφόσον δεν προκύψει απρόοπτο, θα πάει κομπλέ για να δώσει συνέχεια στις επιτυχίες.

Autoremarketing