ΑρχικήΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΦΟΥΤΣΑΛΑστυνομία:"Καταγγελία φουτσαλιστών της ΟΜΟΝΟΙΑΣ για επίθεση από οπαδούς της...

Αστυνομία:”Καταγγελία φουτσαλιστών της ΟΜΟΝΟΙΑΣ για επίθεση από οπαδούς της ΑΕΛ”

Ενημέρωση από την Αστυνομία για τον αγώνα futsal ανάμεσα σε ΑΕΛ και OMONOIA, ο οποίος διακόπηκε. Σημειώνει πως δύο φουτσαλιστές της OMONOIAΣ προχώρησαν σε καταγγελία στην Αστυνομία, ενώ μετέβησαν σε πολυκλινική στη Λεμεσό, όπου έτυχαν ιατρικών εξετάσεων και αφού διαπιστώθηκε ότι δεν έφεραν οποιοδήποτε τραυματισμό, πήραν εξιτήριο.

“Υπόθεση που αφορά στην νομοθεσία για τη βία στους αθλητικούς χώρους διερευνά η Αστυνομία, σε σχέση με επεισόδια βίας που σημειώθηκαν κατά τη διεξαγωγή του αγώνα για το Πρωτάθλημα Futsal της ΚΟΠ, μεταξύ των ομάδων ΑΕΛ και ΟΜΟΝΟΙΑ, χθες το βράδυ, στο κλειστό στάδιο «Νίκος Σολωμονίδης», στη Λεμεσό.Κατά τη διάρκεια του αγώνα, σημειώθηκε ένταση μεταξύ ποδοσφαιριστών και παραγόντων των δύο ομάδων, εντός του αγωνιστικού χώρου, με αποτέλεσμα τη διακοπή του αγώνα.

Δύο ποδοσφαιριστές της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, κατήγγειλαν στην Αστυνομία ότι, κατά την αποχώρηση τους μέσω της καταπακτής, που οδηγεί από τον αγωνιστικό χώρο, προς τα αποδυτήρια, δέχθηκαν επίθεση από οπαδούς που βρίσκονταν στην κερκίδα. Οι δύο ποδοσφαιριστές μετέβησαν σε πολυκλινική στη Λεμεσό, όπου έτυχαν ιατρικών εξετάσεων και αφού διαπιστώθηκε ότι δεν έφεραν οποιοδήποτε τραυματισμό, πήραν εξιτήριο.Την υπόθεση βίας στους αθλητικούς χώρους διερευνά το ΤΑΕ Λεμεσού.”

Autoremarketing