Παρακολουθούμε μια προσπάθεια τόσο από την ομάδα του Παφιακού, όσο και από διάφορα Μ.Μ.Ε να συνδέσουν το θλιβερό περιστατικό του περασμένου Σαββάτου, και τον ξυλοδαρμό πετοσφαιριστών του Παφιακού σε νυχτερινό μαγαζί, με το άθλημα της πετόσφαιρας.
Αυτή η προσπάθεια είναι απαράδεκτη και το να αφήνουν υπονοούμενα κάποιοι δεν οδηγεί πουθενά. Για να τελειώνουμε με το θέμα: Οι πετοσφαιριστές του Παφιακού χωρίς να γνωρίζουμε τους λόγους, ενεπλάκησαν σε καυγά με θαμώνες νυχτερινού μαγαζιού στην Πάφο, και ξυλοκοπήθηκαν. Όλο αυτό τι σχέση έχει με την πετόσφαιρα;;;
Eπίσης από που κι ως που η Ομοσπονδία προχώρησε σε αναβολή του σημερινού αγώνα ανάμεσα σε Παφιακό και Ανόρθωση. Ούτε ατύχημα ήταν, ούτε οπαδική βία το όλο περιστατικό.
Δυστυχώς κάποιοι έχουν ξεφύγει, και αυτοσκοπός τους είναι να πάρει το πρωτάθλημα ο Παφιακός με το έτσι θέλω. Η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν μένει αμέτοχη σε όλο αυτό, και η αντίδραση της είναι έντονη προς την Ομοσπονδία.
Θα παρακολουθούμε τις εξελίξεις και θα σας ενημερώσουμε.