ΑρχικήΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΠΕΤΟΣΦΑΙΡΑΟΜΟΝΟΙΑ:"Οι γίγαντες του φιλέ κράτησαν την σημαία ψηλά σε...

ΟΜΟΝΟΙΑ:”Οι γίγαντες του φιλέ κράτησαν την σημαία ψηλά σε εποχές δύσκολες για τα οικοδόμημα”

Το δικό του μήνυμα έστειλε το Σωματείο μας μετά την απώλεια του πρωταθλήματος στην Πετόσφαιρα μετά από πέντε χρόνια:

Ήττα για την @omonoia_volleyball στον 3ο τελικό πρωταθλήματος κόντρα στον Παφιακό και έπειτα από 5 σερί πρωταθλήματα, το φετινό καταλήγει στον Παφιακό. Τα λόγια περισσεύουν για την ομάδα μας που μέσα σε 10 χρόνια κέρδισε τους 23 από τους 27 διαθέσιμους τίτλους στην Πετόσφαιρα! Μόνο περηφάνεια μπορούμε να νιώθουμε για τους γίγαντες του φιλέ που κράτησαν τη σημαία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ψηλά σε εποχές πολύ δύσκολες για το οικοδόμημα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.
Από αύριο ξεκινάει ο προγραμματισμός για τη νέα σεζόν με την υπόσχεση ότι η @omonoia_volleyball θα επιστρέψει στο θρόνο της!
Ευχαριστούμε τον ΛΑΟ που βρέθηκε δίπλα μας στο φετινό μαραθώνιο με την ευχή πως από τη νέα χρονιά θα είμαστε ακόμη πιο μαζικοί στα γήπεδα! Το αξίζουν οι λεβέντες μας

Autoremarketing