Όμορφη κίνηση από τον Όμιλο Παλαιμάχων

Ενημέρωση από τον όμιλο Παλαιμάχων της ΟΜΟΝΟΙΑΣ:

Το προσφυγικό Σωματείο του Μαραθώνα Κάτω Βαρωσίων φιλοξένησε ο Όμιλος Παλαιμάχων μας σε ανταπόδοση της φιλίας και στενής συνεργασίας μεταξύ των δύο πλευρών.
Ο Όμιλος μας παρέθεσε γεύμα προς το Διοικητικό Συμβούλιο του Μαραθώνα στο οίκημα του Συλλόγου μας στην παρουσία του Προέδρου της Ομόνοιας Μάριου Αργυρίδη και αρκετών παλαιμάχων ποδοσφαιριστών μας.
Η ιστορία των δύο Συλλόγων αλλά και στιγμές από την αγωνιστική τους παρουσία ήταν στο επίκεντρο της συζήτησης μεταξύ των δύο πλευρών ενώ δεν έλειψαν οι αναφορές σε παρασκηνιακά περιστατικά από αγώνες των παλαιμάχων μας, οι οποίες φανερώνουν την αγάπη και πάθος που τους διακατέχει μέχρι σήμερα.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες εκφράζουμε προς τον φίλο του Ομίλου μας φωτογράφο Αντώνη Αντωνίου για την διευθέτηση της συνάντησης και για την παραχώρηση του φωτογραφικού υλικού της εκδήλωσης.


ΣΧΕΤΙΚΑ

Πλάνα από την τελεύταια πρόπονηση (Βίντεο)
Η νέα ανακαινισμένη πτέρυγα του “Ηλίας Πούλλος” (Βίντεο)
Ανάρτηση από την Καϊράτ:”Κάτω από τον Κυπριακό Ουρανό”
7000 εισιτήρια διαρκείας και πάμε…