3-4 που θα την ανεβάσουν όμως επίπεδο!

Ο Σταύρος Παπασταύρου στην σημερινή του συνέντευξη στο ΟΜΟΝΟΙΑ TV μίλησε για τον μεταγραφικό σχεδιασμό της ομάδας μας.Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο Πρόεδρος προτεραιότητα είναι απόκτηση 3-4 ποδοσφαιριστών από μεριάς ΟΜΟΝΟΙΑΣ, κι εξελίξεις για το όλο θέμα αναμένονται μετά από ένα δεκαπενθήμερο.

Δεν είμαστε ούτε υπεύθυνοι να καθορίσουμε τον μεταγραφικό σχεδιασμό, ούτε να επιβάλουμε πόσοι παίκτες θα έρθουν στην ΟΜΟΝΟΙΑ.

Το μήνυμα που θέλουμε να στείλουμε είναι πως με το υφιστάμενο ρόστερ η ΟΜΟΝΟΙΑ τερμάτισε στην 3η θέση με 15 βαθμούς διαφορά από τον πρώτο. Ως εκ τούτου χρειάζεται ποιοτική αναβάθμιση το ρόστερ της ομάδας μας.

Οι ποδοσφαιριστές που θα έρθουν επιβάλλεται να έχουν πράγματα να δώσουν στο γήπεδο έτσι ώστε η ΟΜΟΝΟΙΑ να είναι ανταγωνιστική και να διεκδικήσει τον τίτλο την νέα σεζόν.


ΣΧΕΤΙΚΑ

Δημοσίευμα: Σκάουτερ από την Ιταλία στο Γ.Σ.Π για...
Μπαίνει τέλος στο “σενάριο” με τον Ντέρικ Λουκασέν
Πρώτα Καϊράτ και μετά εξελίξεις στο μεταγραφικό μέτωπο
Επανέρχεται στο προσκήνιο ο Γκοτιέ Λιορίς σύμφωνα με...