" "
" "
ΑρχικήOFF THE RECORDΚλέβει την παράσταση στο Καζακστάν ένας δικός μας

Κλέβει την παράσταση στο Καζακστάν ένας δικός μας

Σημαντικό ρόλο στη νίκη της Zheni’s Astana επί της FC Turan με 2-0 εκτός έδρας για την Premier Liga του Καζακστάν είχε ο Κωνσταντίνος Βενιζέλου, γέννημα θρέμα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Ο διεθνής αμυντικός με την Εθνική Ελπίδων πραγματοποίησε ακόμη μια γεμάτη εμφάνιση, διατηρώντας με τις επεμβάσεις του την αμυντική γραμμή της ομάδας του σταθερή και αξιόπιστη. Ήταν από τους κορυφαίους του γηπέδου, συγκεντρώνοντας βαθμολογία 7.4/10, ενώ στο 62ο λεπτό λίγο έλειψε να σκοράρει με δυνατό σουτ εκτός περιοχής.

Από τον περασμένο Φεβρουάριο, όταν και παραχωρήθηκε δανεικός από τον Εθνικό Άχνας, ο Βενιζέλου μετρά ήδη 11 συμμετοχές (10 στο πρωτάθλημα και 1 στο Κύπελλο), έχοντας καθιερωθεί ως βασικός και αναντικατάστατος στην ενδεκάδα. Κερδίζει συνεχώς πόντους με την παρουσία του και δείχνει να εξελίσσεται με σταθερά βήματα.

" "