Δεν περιμέναμε το χθεσινό δημοσίευμα από την Πολωνία για τον Μάριους Στεπίνσκι, για να εξάγουμε το συμπέρασμα πως το κεφάλαιο του Πολωνού ποδοσφαιριστή και την επιστροφή του στην χώρα του για να συνεχίσει την καριέρα του εκεί δεν έχει τελείωσει.
Το ενδιαφέρον της Βίντζεβ Λοντζ είναι δεδομένο και από αυτούς εξαρτάται αν θα πληρώσουν το ποσό που απαιτεί η ΟΜΟΝΟΙΑ για να παραχωρήσει τον Στεπίνσκι.
Από εκεί και πέρα πλέον δεν είναι μυστικό πως ο ίδιος συναινεί να μετακομίσει στην Πολωνία (λόγω και της εγκυμοσύνης της συντρόφου του). Μέχρι όμως να ξεκαθαρίσει το σκηνικό ο Σούπερ Μάριο συνεχίζει την προετοιμασία του με την ΟΜΟΝΟΙΑ.
Από εκεί και πέρα όποια και να είναι η κατάληξη η ΟΜΟΝΟΙΑ πρέπει να είναι προετοιμασμένη για όλα τα ενδεχόμενα. Σε περίπτωση αποχώρησης του Στεπίνσκι ο μεταγραφικός σχεδιασμός θα προχωρήσει με απόκτηση δύο επιθετικών. Σε αντίθετη περίπτωση ένας σέντερ φορ θα ενισχύσει το ρόστερ μας.



