Με την κλεψύδρα της μεταγραφικής περιόδου να αδειάζει σήμερα τα μεσάνυκτα, η ΟΜΟΝΟΙΑ βρίσκεται στο ψάξιμο ενός ποδοσφαιριστή ο οποίος θα ενισχύσει την ομάδα μας στο επιθετικό κομμάτι.
Δεδομένο το ενδιαφέρον της ΟΜΟΝΟΙΑΣ για Τάνκοβιτς, με τον οποίο όπως σας ενημέρωσε το ΟΜΟΝΟΙΑ24 από το Σάββατο, έχουν γίνει επαφές, και ο παίκτης είναι θετικός να συνεχίσει στην ΟΜΟΝΟΙΑ. Μεγάλο αγκάθι βέβαια για την συγκεκριμένη είναι το συμβόλαιο που διατηρεί ο ποδοσφαιριστής με την Πάφο για ακόμα ένα χρόνο, καθώς η ΟΜΟΝΟΙΑ θα πρέπει να τα βρει με την Παφιακή ομάδα στο οικονομικό.
Από εκεί και πέρα στο προσκήνιο υπάρχουν κι άλλες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών με τις οποίες γίνονται επαφές, κι εντός της ημέρας αναμένεται να ξεκαθαρίσει το όλο σκηνικό.
Σε περίπτωση που δεν υπάρξει θετική κατάληξη σήμερα, από αύριο η ΟΜΟΝΟΙΑ θα μπορέσει να προσχωρήσει στην απόκτηση οποιουδήποτε ελεύθερου παίκτη (μέχρι τις 30/9) , ή να προχωρήσει σε δανεισμό ποδοσφαιριστή από Κυπριακή ομάδα (μέχρι τις 30/9).



