Γιάννα Αρυγυρού:”Όταν βλέπουμε θετικά αποτελέσματα, παίρνουμε δύναμη και συνεχίζουμε”

Καλεσμένη στην εκπομπή Focus On Sports ήταν η υπεύθυνη της γυναικείας μας ομάδας ποδοσφαίρου, Γιάννα Αργύρου.

Δείτε τις κυρίες των αναφορών της:

Για την βελτίωση χρόνο με τον χρόνο:

Πράγματι, κάθε χρόνο βελτιωνόμαστε — ειδικά τα δύο με τρία τελευταία χρόνια. Είναι, ουσιαστικά, ο τρίτος χρόνος από τότε που εφαρμόσαμε ένα πιο επαγγελματικό πλάνο λειτουργίας, με τη δημιουργία ολοκληρωμένου τεχνικού επιτελείου και τη στελέχωση της ομάδας σε όλα τα επίπεδα.

Διαθέτουμε πλέον τεχνικό διευθυντή, φυσιοθεραπευτή, γυμναστή, προπονητή τερματοφυλάκων, βοηθό προπονητή και προπονητή, σχηματίζοντας μια πλήρη και επαγγελματική δομή.

Φέτος έγιναν αρκετές μεταγραφές. Δύο Κύπριες ποδοσφαιρίστριες ήρθαν να ενισχύσουν τον βασικό κορμό — η Χαρά Χαραλάμπους και η Όλγα — ενώ προστέθηκαν και τέσσερις ξένες παίκτριες. Παράλληλα, εντάχθηκαν στην πρώτη ομάδα τέσσερις νεαρές ποδοσφαιρίστριες από ακαδημίες άλλων ομάδων, καθώς και αρκετές δικές μας από τις ακαδημίες της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.Όλα αυτά δείχνουν τη συνέπεια, τη συνέχιση του σχεδιασμού και τη βούληση να χτίσουμε σταθερά για το μέλλον της γυναικείας ομάδας.

Ξεκινήσαμε με επαγγελματικά συμβόλαια, όχι μόνο για τις παίκτριες της πρώτης ομάδας, αλλά και για τις νεαρές των Ακαδημιών.

Ήταν σημαντικό να τους δώσουμε το κίνητρο του επαγγελματικού συμβολαίου — όχι για να τις “κλειδώσουμε”, αλλά για να τις ενθαρρύνουμε, να τους δείξουμε ότι υπάρχει μέλλον στο ποδόσφαιρο, ότι μπορούν να εξελιχθούν μέσα στην ΟΜΟΝΟΙΑ και να φτάσουν ψηλά.

Για την προσφορά της όλα αυτά τα χρόνια:

Όταν έχεις οικογένεια και υποχρεώσεις προς αυτήν, είναι πραγματικά δύσκολο. Όμως κάθε χρόνο το κίνητρο δίνει κάτι να κάνουμε καλύτερα, κάτι νέο για φέτος. Και συνεχίζουμε, το βλέπουμε σαν νέο Challenge.

Θέλω να το συνεχίσω, γιατί το ξεκίνησα από την αρχή. Βλέπω τώρα μια βελτίωση που με ικανοποιεί και εμένα. Όλοι οι κόποι μας φαίνεται να αποδίδουν για όλους μας, για τις παίκτριες, τους προπονητές και εμάς που είμαστε πίσω από τα φώτα.

Πραγματικά είναι ένας μεγάλος. Αλλά όταν βλέπουμε θετικά αποτελέσματα, παίρνουμε δύναμη και συνεχίζουμε.


ΣΧΕΤΙΚΑ

Έμπρακτη στήριξη για τη γυναικεία ΟΜΟΝΟΙΑ στην πρώτη...
Αργυρίδης:”Η παρουσία σας είναι συγκινητική” (Βίντεο)
☘️💪 Σήμερα η εκδήλωση στήριξης της γυναικείας μας...
Women’s Champions League: Στη Φρανκφούρτη ο ομίλος ...