Η διάκριση στη League Phase απαιτεί «διπλό» στο Κόσοβο!

Στο Κόσοβο η ΟΜΟΝΟΙΑ πάει για να αναζητήσει την πρώτη φετινή νίκη της στη League Phase του Κόνφερενς Λιγκ. Απέναντι σ’ έναν αντίπαλο που δεν αποτελεί φόβητρο, αλλά είναι βατός, η ΟΜΟΝΟΙΑ θα επιδιώξει να παρουσιαστεί με καλό ευρωπαϊκό κοστούμι και να φύγει με το «διπλό». Άλλωστε, εάν θέλει να πάρει μακριά τη βαλίτσα η νίκη κρίνεται αναγκαία.

Ο Μπεργκ ανέλυσε την αντίπαλο, δούλεψε με τους παίκτες του και απόψε στο γήπεδο που θα διεξαχθεί ο αυριανός αγώνας, θα ολοκληρώσει την προετοιμασία. Ναι μεν υπάρχει στο μυαλό και το ματς της Δευτέρας με την Πάφο στο ΓΣΠ, όμως προέχει το αυριανό και η ΟΜΟΝΟΙΑ θέλει μόνο νίκη.

Η διαχείριση του ρόστερ κρίνεται αναγκαία όταν τα ματς είναι συνεχόμενα και υψηλού βαθμού δυσκολίας. Αυτό θα κάνει ο Μπεργκ, καθώς ο στόχος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ είναι να ανταποκριθεί πλήρως σε διπλό ταμπλό, κυνηγώντας τη διάκριση.

Αναλόγως και των μετρήσεων, εάν παίκτες που χρειάζονται ανάσες ίσως μείνουν στον πάγκο αύριο και αρχίσουν στον αγώνα της Δευτέρας. Αυτό, όμως, δεν σημαίνει ότι θα γίνουν ριζικές αλλαγές στο αρχικό σχήμα. Όλοι θέλουν να αγωνίζονται, όμως προέχει το καλό της ομάδας και των απαιτήσεων των αγώνων.


ΣΧΕΤΙΚΑ

Αντίστροφη μέτρηση και η προσοχή όλη στην βελτίωση...
Τελευταία πρόβα στην Πολωνία και επιστροφή
Συγχαρητήρια του Συνδέσμου Προπονητών στον Μιχαλάκη
Διπλασιάζει το προβάδισμα από τα έντεκα βήματα (Βίντεο)