Απόψε το βράδυ, το στάδιο «Ελευθερία» αναμένεται να ζήσει στιγμές που θα θυμίσουν τις ένδοξες εποχές του παρελθόντος. Η ΟΜΟΝΟΙΑ αντιμετωπίζει τον αιώνιο αντίπαλο σε ένα ντέρμπι κορυφής, με φόντο την πρώτη θέση του πρωταθλήματος φούτσαλ.
Οι φουτσαλιστές της ομάδας μας είναι έτοιμοι να δώσουν τα πάντα στο παρκέ, με μοναδικό στόχο το πολύτιμο τρίποντο που θα τους ανεβάσει στην κορυφή. Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε σε εξαιρετικό κλίμα και άπαντες δηλώνουν αποφασισμένοι να πανηγυρίσουν μια μεγάλη νίκη μπροστά στον ΠΡΑΣΙΝΟ ΛΑΟ.
Ωστόσο, ο σημαντικότερος «παίκτης» της βραδιάς δεν θα είναι μέσα στο γήπεδο, αλλά στις κερκίδες. Ο κόσμος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ καλείται να γεμίσει το «Ελευθέρια», να δημιουργήσει ατμόσφαιρα αντάξια της ιστορίας και του μεγαλείου του Συλλόγου και να σπρώξει την ομάδα προς τη νίκη.
Το μήνυμα είναι ξεκάθαρο:
☘️ Όλοι στις 20:00 στο στάδιο “Ελευθερία”.
☘️ Όλοι δίπλα στους φουτσαλιστές μας.
☘️ Όλοι μαζί για την κορυφή!






