clue

Mέρος του κανονικού προγράμματος Άιτινγκ και Κουλιμπαλί – Αξιολογούνται καθημερινά!

Ενθαρρυντικές ενδείξεις έρχονται από το προπονητικό κέντρο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, όπου το τεχνικό τιμ βλέπει σταδιακά το ρόστερ να γεμίζει και τις επιλογές να αυξάνονται ενόψει της συνέχειας.

Ο Σένου Κουλιμπαλί και ο Κάρελ Άιτινγκ επέστρεψαν στο γήπεδο και προπονήθηκαν σε κομμάτι του κανονικού προγράμματος, δείχνοντας ότι μπαίνουν ξανά στον δρόμο της πλήρους επανένταξης. Η πορεία τους παρακολουθείται καθημερινά και οι επόμενες δύο–τρεις προπονήσεις θα κρίνουν αν μπορούν να τεθούν στη διάθεση του προπονητή για το παιχνίδι με τον Απόλλωνα. Αν χρειαστεί να προφυλαχθούν, η εκτίμηση είναι πως θα είναι σε ακόμη καλύτερη κατάσταση στο ευρωπαϊκό ματς που ακολουθεί.

Μέσα στην Πέμπτη αναμένονται και οι διεθνείς, γεγονός που θα επιτρέψει στο τεχνικό επιτελείο να δουλέψει με ολόκληρο το γκρουπ για πρώτη φορά μετά από αρκετές ημέρες — ιδανικό χρονικό σημείο για την απαιτητική συνέχεια που περιμένει την ομάδα μας.


ΣΧΕΤΙΚΑ

Το Ευρωπαϊκό παλμαρέ του Ντιονί και η Καϊράτ...
Τέλος οι κληρώσεις – Τώρα μόνο η Καϊράτ...
Τέλος οι κληρώσεις – Τώρα μόνο η Καϊράτ...
Πρόστιμο στην ΟΜΟΝΟΙΑ από τον Βρυωνίδη για...