Το χθεσινό ευρωπαϊκό παιχνίδι της Δυναμό Κιέβου αποτελεί παρελθόν, αφήνοντας γλυκιά γεύση μετά το πρώτο τρίποντο της διοργάνωσης, το οποίο αναπτέρωσε τις ελπίδες της ομάδας μας για πρόκριση στην επόμενη φάση.
Πλέον η ΟΜΟΝΟΙΑ γυρίζει σελίδα, αφήνει πίσω της την Ευρώπη και επικεντρώνεται στο παιχνίδι πρωταθλήματος με την Αραδίππου. Ο στόχος είναι ξεκάθαρος: το τρίποντο.
Δεν χωρούν άλλα στραβοπατήματα στο πρωτάθλημα. Ειδικά τα δύο επόμενα παιχνίδια, με Ομόνοια Αραδίππου και Ολυμπιακό, είναι must win. Η ΟΜΟΝΟΙΑ πρέπει να κάνει το απόλυτο, να πάρει τους έξι βαθμούς και στη συνέχεια να δει το εκτός έδρας ντέρμπι με την ΑΕΚ.
Εκτός αποστολής για το παιχνίδι της Δευτέρας θα είναι σίγουρα οι Τάνκοβιτς, Αγκουζούλ και Μάριτς, οι οποίοι έχουν συμπληρώσει απαγορευτικό αριθμό καρτών. Στις προπονήσεις που απομένουν θα φανεί αν ο Ράιαν Μαέ θα είναι διαθέσιμος ή αν θα χάσει και αυτό το παιχνίδι.







