Ντέρμπι σε Λεμεσό και Αθήνα με max bonus εγγραφής έως 300 ευρώ μόνο στη winmasters

Γιατί στη winmasters 9 στις 10 φορές έχεις τις καλύτερες αποδόσεις στην αγορά!

Δύο σημαντικά ντέρμπι περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, το πρόγραμμα της Κυριακής 30 Νοεμβρίου, σε Ελλάδα και Κύπρο. Στη winmasters θα βρείτε από τις πιο δυνατές τιμές της αγοράς για όλους τους αγώνες και με μηδενική γκανιότα.

Η winmasters σου δίνει αυτό που έψαχνες: 9 στις 10 φορές καλύτερες αποδόσεις, Max bonus εγγραφής έως 300 ευρώ και καθημερινές επιστροφές χρημάτων με το sports Calendar!

Για τις 19:00 είναι προγραμματισμένο το ντέρμπι της Λεμεσού, ΑΕΛ – Απόλλων. Η ΑΕΛ έρχεται από δύο διαδοχικές νίκες, ανεβαίνοντας έτσι στους 16 πόντους, τρεις λιγότερους από τον Απόλλωνα, που επίσης πέτυχε δύο σερί επιτυχίες. Στο 3.55 ο άσος, 3.40 η ισοπαλία, 2.14 το διπλό. Το over 2,5 είναι ελαφρύ αουτσάιντερ (2.04) έναντι του under 2,5 (1.77), φαβορί το G/G (1.84) σε σχέση με το N/G (1.96) . 

Σούπερ Προσφορά με Top Match στο ΑΕΛ – Απόλλων με έως €50 μπόνους! 

Αργότερα, στις 21:00, θα διεξαχθεί το αθηναϊκό ντέρμπι μεταξύ του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ. Οι δύο ομάδες πέτυχαν σημαντικές ευρωπαϊκές νίκες μεσοβδόμαδα, με τους «πράσινους» να επικρατούν με 2-1 της Στουρμ και την Ένωση να φεύγει με το διπλό από τη Φλωρεντία. 

 Στο 2.70 ο άσος, 3.15 η ισοπαλία και 2.80 το διπλό. Το over 2,5 δίνει 2.04, το under 2,5 1.77, ενώ το G/G είναι φαβορί έναντι του N/G (1.78 – 2.02). Στη winmasters θα βρείτε έτοιμα bet builder και ενισχυμένες αποδόσεις στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

*Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές

** Το κείμενο αποτελεί πληρωμένη διαφήμιση εκ μέρους της winmasters | 18+ Παίζοντας

υπεύθυνα κερδίζουμε όλοι | https://safergambling.gov.cy/ | Η winmasters κατέχει άδεια

Κλάσης Β από την Εθνική Αρχή Στοιχημάτων |Αρ.Άδειας Β004

Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις | Απαιτείται τζιράρισμα για ανάληψη

To enable screen reader support, press Ctrl+Alt+Z To learn about keyboard shortcuts, press Ctrl+slash

Banner hidden 


ΣΧΕΤΙΚΑ

Στο Ομόνοια – Καϊράτ Αλμάτι με bonus καλωσορίσματος...
Η UFC ανακοινώνει τη Meridianbet ως Επίσημο Χορηγό...
ΟΜΟΝΟΙΑ:”Ο πόνος δεν ξεθώριασε”
52 χρόνια από την ολοκλήρωση της προδοσίας