Χορηγός μετάδοσης αγώνα: Νovibet
Η ΟΜΟΝΟΙΑ υποδέχεται απόψε την Ομόνοια Αραδίππου σε αγώνα για τη 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος, με μοναδικό στόχο την επιστροφή στις νίκες μετά τα δύο ανεπιτυχή αποτελέσματα απέναντι σε Απόλλωνα και Αποελ.
Ο Χένινγκ Μπέργκ, λαμβάνοντας υπόψη τον ευρωπαϊκό αγώνα της περασμένης Πέμπτης αλλά και το δύσκολο παιχνίδι που ακολουθεί κόντρα στον Ολυμπιακό, έχει προχωρήσει σε αρκετές αλλαγές στο αρχικό σχήμα όπως προβλέψαμε το μεσημέρι
Κάτω από τα δοκάρια επιστρέφει ο Φαμπιάνο.
Στην άμυνα, αριστερά θα πάρει φανέλα βασικού ο Χαμάς, ενώ δεξιά ο Ντιουνκού, ώστε να πάρουν ανάσες οι Κίτσος και Μασούρας.
Στο κέντρο της άμυνας επιστρέφει ο Κουλιμπαλί, ο οποίος θα αγωνιστεί δίπλα από τον Παναγιώτου.Στον άξονα o Αίτινγκ μετά από δύο μήνες επιστρέφει στο αρχικό σχήμα παίρνοντας φανέλα βασικού και θα αγωνιστεί δίπλα από τον Εβάντρο.
Σε πιο προωθημένο ρόλο θα αγωνιστεί ο Γιόβετιτς. Στα άκρα της επίθεσης: αριστερά ο Χατζηγιοβάνης, δεξιά ο Ανδρέου.
Στην κορυφή της επίθεσης αναμένεται να δούμε τον Νεοφύτου.







