«Χτυπήματα» όπως αυτά του καλοκαιριού

Η ΟΜΟΝΟΙΑ εισέρχεται στη μεταγραφική Ιανουαρίου με υπομονή. Αυτή, άλλωστε, είναι η φιλοσοφία του Μπεργκ. Το ποιοτικό ρόστερ που διαθέτει, της επιτρέπει να κινηθεί με καθαρό μυαλό ώστε να πάρει αυτό που πραγματικά χρειάζεται και κρίνεται αναγκαίο για να κάνει τη διαφορά.

Είτε μια είτε δυο προσθήκες, μάλλον δεν θα ξεφύγει περισσότερο, θέλει να είναι σίγουρη για τις επιλογές. Ο Ιανουάριος κρίνεται δύσκολη περίοδος για να βρεις παίκτες που θα έλθουν έτοιμοι και ικανοί να δώσουν το κάτι παραπάνω. Ωστόσο, η ΟΜΟΝΟΙΑ με τον Μπεργκ και τους συνεργάτες του στον προγραμματισμό, το ψάχνουν αρκετά και θα επιδιώξουν τις καλύτερες δυνατές επιλογές.

«Χτυπήματα» όπως αυτά του καλοκαιριού, θα είναι ό,τι καλύτερο στην προσπάθεια εμπλουτισμού του ρόστερ, ώστε να μπει στην τελική ευθεία της σεζόν με μεγαλύτερη αποφασιστικότητα. Παίκτες, δηλαδή, ποιοτικούς, της διαφοράς. Παρόλο που ο Μπεργκ κινείται με κλειστά χαρτιά, οι ενδείξεις τον φέρουν να κινείται για «κόφτη» και πιθανότατα ακραίο επιθετικό.

Δεν φαίνεται να υπάρχει βιασύνη, όμως αν προκύψει αυτό που ο προπονητής θέλει και υπάρχουν οι συνθήκες για άμεση υλοποίηση της μεταγραφής δεδομένα θα γίνει. Για την ώρα ο Μπεργκ είναι κυρίως επικεντρωμένος στην προετοιμασία της ομάδας για το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Ακρίτα.


ΣΧΕΤΙΚΑ

Αντίστροφη μέτρηση και η προσοχή όλη στην βελτίωση...
Τελευταία πρόβα στην Πολωνία και επιστροφή
Συγχαρητήρια του Συνδέσμου Προπονητών στον Μιχαλάκη
Διπλασιάζει το προβάδισμα από τα έντεκα βήματα (Βίντεο)