Διάκριση για τον προπονητή Κ-19 της ΟΜΟΝΟΙΑΣ Γιώργο Ιώαννου

Την αναγνώριση της εξαιρετικής δουλειάς που γίνεται και στις αναπτυξιακές ηλικίες έφερε ο μήνας Δεκέμβριος για την ΟΜΟΝΟΙΑ.

Ο προπονητής της Κ19 της ομάδας μας, Γιώργος Ιωάννου, συμπεριλήφθηκε στους τιμώμενους του θεσμού Best Coach of the Month – December, που υλοποιείται από τον Σύνδεσμο Προπονητών Κύπρου σε συνεργασία με τη Science of Sports και το kerkida.net.
Η συγκεκριμένη βράβευση απονέμεται σε προπονητές που ξεχωρίζουν για τη δουλειά τους, τη συνέπεια και τον τρόπο με τον οποίο εξελίσσουν τις ομάδες και τους ποδοσφαιριστές τους, τόσο στη 2η κατηγορία όσο και στα πρωταθλήματα υποδομής.

Αξίζουν συγχαρητήρια στον Γιώργο Ιωάννου για τη διάκριση, η οποία επιβεβαιώνει την ποιοτική δουλειά που γίνεται στην ομάδσ Κ-19 της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.


ΣΧΕΤΙΚΑ

Ο Λοϊζος Μαυρουδής πέτυχε το πρώτο γκολ στην...
Συλλυπητήρια από την ΟΜΟΝΟΙΑ στον προπονητή της ομάδας...
Εθνική Νεανίδων: Σε όμιλο μαζί με Λετονία,Αλβανία και...
Ακαδημία:”Συγχαρητήρια μάγκες”…