clue

Μαγικό ημίχρονο…Να τελειώσει το παιχνίδι (Α’ ημίχρονο)

Χορηγός μετάδοσης αγώνα: Νovibet

Η ΟΜΟΝΟΙΑ προηγείται του Άρη με 2 – 4 στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα της 19ης αγωνιστικής, σ’ ένα σαρανταπεντάλεπτο που είχε γκολ, ένταση και και πολλές φάσεις.

Η ομάδα μας μπήκε δυνατά και κατάφερε να προηγηθεί νωρίς με δύο τέρματα του Ράιαν Μαέ. Παρ’ όλα αυτά, σε αντεπίθεση της αντίπαλης άμυνας, ο Κακόριν μείωσε σχετικά γρήγορα το σκορ.

Στην αμέσως επόμενη φάση, η ΟΜΟΝΟΙΑ κέρδισε πέναλτι μετά από χέρι του Καλούλου πάνω στη γραμμή της εστίας του Βανά Άλβες, με τον Γουίλι Σεμέδο να ευστοχεί από την άσπρη βούλα.

Δυστυχώς, λίγα λεπτά αργότερα ήρθε νέα μείωση του σκορ, μετά από εκτέλεση κόρνερ, αυτή τη φορά με κοντινή κεφαλιά μέσα από την περιοχή.

Στην τελευταία φάση του ημιχρόνου η ΟΜΟΝΟΙΑ πήρε για τρίτη φορά στο παιχνίδι, προβάδισμα δύο τερμάτων, με τον Μαε μετά από εκτέλεση φάουλ να βρίσκει ξανά δίχτυα.

Σε γενικές γραμμές παρακολουθήσαμε ένα πρώτο ημίχρονο με γκολ και θέαμα. Ίσως τώρα να είναι η στιγμή η ΟΜΟΝΟΙΑ να πάρει την ουσία, να διαχειριστεί σωστά το υπέρ της σκορ και να φύγει με το τρίποντο από τη Λεμεσό.

Άρης (Α.Ράτζκοφ): Βανά, Καλούλου, Μουσούντα, Γκόλντσον, Κορέια, Μαγιαμπέλα, Μπουράν, Μπαλόγκουν (38′ Γιαγκό), Μακόσλαντ, Χαραλάμπους, Εφαγκέ.

Στον πάγκο: Φοδέριγχαμ, Σωφρονίου, Λέλε, Κοκόριν, Γκομίς, Σανέ, Γιαγκό, Γκουστάβο, Μοντνόρ, Κακουλλής, Ακάμπα,

OMONOIA (Χ.Μπεργκ): Φαμπιάνο, Κίτσος (29′ Οντουμπάτζο), Κουλιμπαλί, Άϊτινγκ, Σεμέδο, Εβάντρο, Μαέ, Μασούρας, Τάνκοβιτς, Παναγιώτου, Π.Ανδρέου.

Στον πάγκο: Ουζόχο, Κυριακίδης, Ντιουνκού, Γιόβετιτς, Χατζηγιοβάνης, Μάριτς, Α.Ανδρέου, Σίμιτς, Οτνουμπάτζο, Κούσουλος, Εράκοβιτς, Νεοφύτου.

Κίτρινες: Καλούλου / 


ΣΧΕΤΙΚΑ

Το Ευρωπαϊκό παλμαρέ του Ντιονί και η Καϊράτ...
Τέλος οι κληρώσεις – Τώρα μόνο η Καϊράτ...
Πρόστιμο στην ΟΜΟΝΟΙΑ από τον Βρυωνίδη για...
Μπεργκ:”To ρεκόρ δεν είναι το πιο σημαντικό –...