Η σεζόν του Ματέο Μάριτς μέχρι το παιχνίδι με τον Απόλλωνα είχε κινηθεί σε ρηχά νερά, και ο Χένινγκ Μπέργκ τον είχε αφήσει για λίγο εκτός βασικών επιλογών.
Όμως τα τελευταία δύο παιχνίδια απέδειξαν ότι ο ποδοσφαιριστής που αγαπήσαμε πέρσι είναι εδώ.
Στα παιχνίδια με Απόλλωνα και Ομόνοια Αραδίππου, ο Ματέο έδειξε ξανά το ποδοσφαιρικό του μυαλό και την ικανότητά του στον άξονα, προσφέροντας λύσεις ειδικά στο μεσοαμυντικό κομμάτι της ομάδας μας.
Η ενέργεια, τα τρεξίματα και οι σωστές αποφάσεις του έκαναν τη διαφορά και μας θύμισαν γιατί είναι σημαντικός για την ΟΜΟΝΟΙΑ.
Η κούρσα για τον τίτλο είναι μπροστά μας και κάθε ποδοσφαιριστής πρέπει να είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Ο Ματέο άρχισε να ανεβαίνει στο πιο κατάλληλο σημείο – και αν συνεχίσει έτσι, η ομάδα μας θα έχει ξανά στη διάθεσή της ακόμα έναν παίκτη-κλειδί που μπορεί να βοηθήσει.






