clue

Επιστρέφει ο «βράχος»…

Ο Σενού Κουλιμπαλί, έμεινε εκτός αγωνιστικής δράσης από το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, καθώς Χένινγκ Μπέργκ προτίμησε να τον προφυλάξει, λόγω του ότι έχασε κάποιες προπονήσεις την περασμένη εβδομάδα.

Ο Κουλιμπαλί είναι πλέον σε πλήρη ετοιμότητα και αναμένεται αύριο να επιστρέψει στο αρχικό σχήμα, παίρνοντας θέση στο κέντρο της άμυνας δίπλα στον Νικόλα Παναγιώτου.

Ο «βράχος» της ομάδας μας αποτελεί ένα από τα πιο σημαντικά γρανάζια της φετινής ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Και αυτό αποδεικνύεται και από τους αριθμούς: τόσο από τα λεπτά συμμετοχής του όσο και από τις αποδόσεις του, που συνέβαλαν στο να παρουσιάζει η ΟΜΟΝΟΙΑ εξαιρετικά αμυντικά νούμερα μέχρι στιγμής.

Από την πλευρά του, ο Κουλιμπαλί θέλει πάρα πολύ αυτό το πρωτάθλημα και υπάρχει η βεβαιότητα πως, αρχής γενομένης από αύριο, θα δώσει τα πάντα ώστε στα τελευταία δέκα παιχνίδια η ΟΜΟΝΟΙΑ να πάρει τα αποτελέσματα που χρειάζεται για το εικοστό δεύτερο.


ΣΧΕΤΙΚΑ

Το Ευρωπαϊκό παλμαρέ του Ντιονί και η Καϊράτ...
Τέλος οι κληρώσεις – Τώρα μόνο η Καϊράτ...
Πρόστιμο στην ΟΜΟΝΟΙΑ από τον Βρυωνίδη για...
Μπεργκ:”To ρεκόρ δεν είναι το πιο σημαντικό –...