clue

Επιστροφάρες με την επανέναρξη!

Σε κομβικό σημείο της σεζόν, η ΟΜΟΝΟΙΑ παίρνει πίσω δύο σημαντικά της “όπλα”. Ο Κάρελ Αϊτινγκ και ο Γιάννης Μασούρας έχουν πλέον αφήσει οριστικά πίσω τους τα θέματα που τους κράτησαν εκτός και μπαίνουν ξανά σε φουλ ρυθμούς.

Η διακοπή αποδεικνύεται σημαντική, αφού τους έδωσε τον απαραίτητο χρόνο να επανέλθουν χωρίς πίεση. Ο Χένινγκ Μπεργκ διαχειρίστηκε προσεκτικά την κατάστασή τους, κρατώντας τους εκτός δράσης στο ματς με τον Άρη, παρά το γεγονός ότι βρίσκονταν στην αποστολή.

Πλέον, τα δεδομένα αλλάζουν ενόψει Πάφου. Οι δύο ποδοσφαιριστές διεκδικούν θέση στο αρχικό σχήμα, προσθέτοντας ποιότητα και λύσεις εκεί που η ομάδα μας το έχει περισσότερο ανάγκη.

Με το ρόστερ να γεμίζει ξανά, η ΟΜΟΝΟΙΑ μπαίνει στην τελική ευθεία με περισσότερες επιλογές και ξεκάθαρο στόχο έτσι ώστε να κεφαλαιοποιήσει το μομέντουμ και να σηκώσει το 22ο.


ΣΧΕΤΙΚΑ

Το Ευρωπαϊκό παλμαρέ του Ντιονί και η Καϊράτ...
Τέλος οι κληρώσεις – Τώρα μόνο η Καϊράτ...
Πρόστιμο στην ΟΜΟΝΟΙΑ από τον Βρυωνίδη για...
Μπεργκ:”To ρεκόρ δεν είναι το πιο σημαντικό –...